in

Dit meisje heeft 5 cm van iets dat op ieder indruk zal maken. Nu deelt ze het met de hele wereld

Er is een Taiwanese studente die furore veroorzaakt op internet. Verbaasd? Kijk naar haar voeten.

Veel mensen vinden het moeilijk te geloven dat wat ze zien foto’s van voeten zijn; haar tenen zijn zo lang dat je ze met vingers kan verwarren.

Alhoewel ze liever anoniem blijft, schrijft het meisje: “Vanaf dat ik een kind was hebben de mensen me al vreemd nagekeken als ik sandalen droeg. Het was heel ongemakkelijke, want mensen smoesden en deden alsof ik een dier was.

Het meisje zegt dat ze maar 1,50 lang is, wat het nog ongelofelijker maakt dat ze zulke lange tenen heeft. De langste is bijna 5 cm lang.

Lees ook  BINKY IS GEVONDEN : HIER DE BEELDEN !

Het meisje vroeg zich altijd af waarom de tenen van de anderen zo kort waren, maar op een gegeven moment begon ze zich belachelijk te voelen. Een klasgenootje van school zei tegen haar dat ze maar een boom in moest klimmen en daar moest gaan wonen. Haar voeten waren een groot complex voor haar; maar nu, met deze foto’s wil ze in het reine komen met haar lichaam.

Om zulke lange tenen te hebben heeft bepaalde voordelen die de rest van de mensen niet hebben.

Deze vrouw en haar voeten hebben allerlei reacties veroorzaakt in de virtuele gemeenschap. Sommigen kunnen het niet geloven en meten hun eigen tenen om te vergelijken. De meerderheid steunt en moedigt haar echter aan. En het is zeker dat ze alles wat op de grond is gevallen op kan rapen zonder enige moeite met haar grote tenen; bovendien moet haar evenwicht perfect zijn!

Lees ook  Al deze dieren zullen we nooit meer zien – ze zijn afgelopen jaar al uitgestorven

Ik hoop dat dit meisjes over het complex van haar voeten heen kan komen. Bovendien zijn het de verschillen die ons doen onderscheiden. En wie weet, misschien is zijn iets eerder dan wij gerevolutioneerd en al een stapje voor op een soort mens met extra grote tenen.

De jongen smeekte zijn moeder om het niet te doen maar ze deed het toch. De reden bracht me de tranen in mijn ogen

“Oh, mijn god!”, roept de dierenbeschermer als ze deze hond bij een strand ontdekt!