in

Dit koppel adopteerde 11 kinderen. De sociale werker komt op bezoek. Wat hij ziet doet hem overgeven.

Carlyle Smith is een sociaal werken in Amerika. Hij helpt ouders in problemen. Als hij deze familie bezoekt, kan hij zich de nachtmerrie die de kinderen beleven nauwelijks voorstellen.

Het huis van Sharen en Michael Gravelle ligt in een bosrijk gebied. Carlyle komt zich aanbieden op vraag van de Gravelles. Ze hebben hulp nodig want ze hebben onlangs 11 kinderen geadopteerd.

Maar al heel snel zijn er een aantal dingen die Carlyle storen. Bij zijn aankomst zegt Sharen tegen de kinderen dat ze buiten moeten gaan spelen. Als één van hen vraagt om naar het toilet te gaan, zegt de moeder, “ga naar het eerste verdiep en sluit je op in de kooi tot morgennamiddag.”

Carlyle hoort de vrouw vervolgens ‘domme aap’ tegen een van de kinderen roepen. Het is een blank koppel en al de geadopteerde kinderen zijn zwart. Een klassiek geval van racisme.

Dan zegt Michael, de vader, dat hij zichzelf ziet als Mozes die deze kinderen naar het beloofde land brengt.”

Lees ook  Het ziet eruit als een gewone jurk. Maar kijk nu wanneer de camera uitzoomt.

Vervolgens laten de twee de kooien zien waarin ze de kinderen opsluiten. De kinderen slapen daar ook, zonder matras of voldoende ruimte.

Michael legt uit dat de kooien een alarmsysteem hebben zodat steeds weet wanneer er iemand probeert te ontsnappen.

“Ik dacht, dit zijn monsters,” zei Carlyle later.

Zijn uurtje sociaal hulp zit erop, maar de man weet dat hij iets meer doet doen. Hij belt onmiddellijk naar zijn werkgever en geeft hem het hele relaas.

Twee volle jaren gaan voorbij voor de politie dan eindelijk mag ingrijpen. Als de agenten aankomen worden ze overwonnen door de stank van urine en zweet. Het huis is een rampgebied.

Uiteindelijk wordt het koppel tot twee jaar gevangenis veroordeeld voor mishandeling en nalatigheid. De elf kinderen worden op andere plaatsen ondergebracht.

Vandaag zijn deze kinderen volwassenen. Ze hebben Carlyle nooit meer gezien na diens eerste bezoek. Abba en Simon doen hun verhaal op de praatshow van Dr. Phil.

En net als ze zeggen dat ze Carlyle niet genoeg kunnen bedanken voor alles wat hij voor hen gedaan heeft, komt de goede man het toneel op. Wat een emotioneel weerzien!

Lees ook  Ouders gaan naar bios en laten peuter en baby alleen thuis

Hier hoor je Carlyle zijn verhaal vertellen.

En dit is de uitzending van de aflevering van Dr. Phil.

Wat een compleet onmenselijk stel mensen! Brutaal, racistisch en gevaarlijk, deze twee lieten 11 kinderen door de hel gaan en dat had zeker doorgegaan als Carlyle die dag niet was langsgekomen. Denk maar niet dat de kinderen geen ernstige emotionele en psychologische trauma’s hebben opgelopen. Het is bijna niet te begrijpen dat de politie er twee jaar over deed om in te grijpen, twee jaren van misbruik die hadden kunnen vermeden worden.

Gelukkig stellen alle kinderen die nu volwassenen zijn het goed. En door Dr. Phil kregen ze eindelijk de kans om ‘dankjewel’ te zeggen tegen de man die hen uit de klauwen van deze onmensen redde.

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook!

Bron: The Blade Incroyable.co

De schrikwekkende reden waarom je nooit je stoelgang mag ophouden!

Voor de deur staan er twee politieagenten. Als ze hoort waarom de agenten er zijn, barst ze in tranen uit.