in

Dit is wat er met je lichaam gebeurt als je geen s*ks meer hebt, nummer 7 is echt eng

Er zijn maar weinig dingen in het leven vergeleken met het hebben van fantastische s*ks met iemand waar je echt om geeft. Natuurlijk, als je een gezonde relatie hebt, is het aanzienlijk gemakkelijker (en leuker) om je seksleven actief te houden dan anders het geval zou zijn geweest.

De passie in de slaapkamer neigt echter een beetje af te nemen naarmate de jaren verstrijken, maar dat is gewoon iets waar je doorheen moet werken. Zoals je snel zult leren, kan het hebben van seks geen catastrofale gevolgen hebben!

Niet vrijen zal leiden tot veranderingen in je lichaam, dus zorg ervoor dat je werkt aan een actief seksleven – het is de moeite waard alleen al vanwege de voordelen voor de gezondheid, maar het belangrijkste is dat het gewoon leuk is!

Hier zijn 7 dingen die gebeuren als je stopt met het rollen onder de dekens!

1. Je immuunsysteem wordt zwakker en je wordt vaker ziek

Studies tonen aan dat mensen met een minder actief seksleven dan anderen een zwakker immuunsysteem hebben. Dat betekent dat ziektekiemen en infecties waarschijnlijker van invloed zijn op je lichaam. Uiteindelijk zal het ertoe leiden dat je vaker ziek wordt.

2. Je raakt geïrriteerd en gestrest

Mensen met meer s*ks hebben minder kans op stress. Dat komt omdat s*ks antistress hormonen vrijgeeft en je meer ontspannen maakt. S*ks maakt je ook minder prikkelbaar.

3. Het wordt moeilijker om opgewonden te raken

In veel opzichten is seks hetzelfde als trainen. Hoe minder je het doet, hoe slechter je zult voelen. En zoals bij de meeste sporten, is de oefening perfect. Als je niet oefent, wordt het de volgende keer moeilijker. Mannen kunnen problemen krijgen met het krijgen van erecties en vrouwen kunnen het moeilijk krijgen om een ​​orgasme te krijgen.

4. Je dromen kunnen veranderen

Het komt vaak voor dat je over seks droomt als je seksleven niet goed is. Sommige mensen krijgen levendige seksdromen en kunnen orgasmes in hun slaap hebben. Maar seksdromen hebben is gebruikelijk. Ongeveer 8 procent van de nachtelijke mijmering houdt een soort van seksuele activiteit in, volgens een studie van de Universiteit van Montreal, waarbij vrouwen het net zo vaak krijgen als mannen in het dromenland.

5. Je verliest je libido

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, word je niet “geiler” door weinig s*ks te hebben. Het is andersom. Als je stopt met s*ks, zal je lichaam beginnen met het verminderen van de productie van geslachtshormonen. Als je abstinent wordt, heb je er minder zin in.

6. Je zult minder goed slapen

S*ks is een geweldige manier om te gaan slapen. Na een orgasme komt het hormoon prolactine vrij, dat verantwoordelijk is voor de gevoelens van ontspanning en slaperigheid.

7. Het risico op kanker neemt toe

S*ks kan mannen helpen prostaatkanker te bestrijden. Studies hebben aangetoond dat mannen die regelmatig ejaculeren een minder waarschijnlijk risico hebben op het krijgen van prostaatkanker. En ook, als je een actief s*ksleven hebt, ben je minder vatbaar voor hartaandoeningen.

Wees niet verlegen, DEEL deze belangrijke informatie met je vrienden!

Houd je scheetjes niet meer in – 7 verrassende gezondheidsvoordelen bij het delen van je scheet met anderen

Moeder vermoordt eigen kinderen uit vrees voor ped0fielen