in ,

Dit is waar een vaginale scheet vandaan komt

V*ginale scheten zijn heel normaal. There we said it. Wist je dat er in het Engels zelfs een naam is voor het windje uit je vagijn? Daar heet het een queef.

En wist je ook dat – ondanks dat wij het wel zo noemen – het eigenlijk geen scheten zijn? Wij vertellen je alles over de v*ginale scheet en waarom ze doodnormaal zijn.

Okee, het is misschien niet altijd even chill. Wij vrouwen voelen ons vaak ongemakkelijk als we een queef – klinkt best goed – hebben tijdens de s*ks. Maar wij zijn hier om dat ongemakkelijke gevoel weg te nemen.

Lees ook  Lidl verkoopt nu deze spotgoedkope matching outfits voor baasje en hond!

Wat is een vag*nale scheet?
‘Het kan gebeuren dat lucht vast komt te zitten in de v*gina, meestal als de jongeheer in en uit gaat. Of zelfs als dat niet het geval is, kan de lucht bekneld raken door beweging.

En als de jongeheer dan uit de v*gina komt, kan er een hoop lucht vrijkomen, wat precies zo klinkt als een scheet’ vertelt dr. Gupta tegen Women’s Health.

Lees ook  Juf Tamara heeft dubbelleven als p*rnoster en mag geen les meer geven

Het is dus lucht. Waar een scheet bestaat uit stinkende gassen, bestaat een v*ginale scheet uit lucht. Daar is dus helemaal niets naars of raars aan.

V*ginale scheten komen het meest voor tijdens de s*ks, maar kunnen ook tijdens het sporten naar binnen en buiten glippen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jul (@jul_uncensored)

Man (47) wordt bestolen en geslagen in Bergen op Zoom

Zoektocht naar vermiste Dany (33) uit Meppel, die zonder schoenen en jas vertrok