in

Dit is Oreo Cloud, een schattige puppy die uiteindelijk een enorme hond van 40 kilo zal worden

Deze kleine puppy kreeg de bijnaam Oreo-Cloud vanwege zijn vacht die lijkt op de beroemde Oreos. Maar over een tijdje zal de kleine Chief (zijn echte naam) een viervoeter van maar liefst 40 kilo worden!

Baasje Sara Hamilton deelde foto’s van haar kleine puppy op Instagram en die gingen natuurlijk snel viraal. Mensen over de hele wereld werden verliefd op zijn schattige uiterlijk.

Sara legde uit aan Bored Panda dat hij er niet alleen heel leuk uit ziet, hij is ook erg aardig en wijs. Hij wordt opgeleid als therapiehond. Met andere woorden, een echte droom hond!

Lees ook  9-jarige verkoopt z’n favoriete skateboard om een zieke straathond naar de dierenarts te kunnen brengen.

“We noemden hem Chief, omdat hij binnenkort ongeveer 40 kilo zal wegen en hij duidelijk een leider is,” vertelde Sara tegen Bored Panda. “We kregen hem met acht weken en hij was al zindelijk en hij is erg gehoorzaam, hij leert snel!”

Op dit moment is Chief aan het trainen om een therapiehond te worden, waarvoor hij perfect is. De pup is erg beschermend en knuffelt graag!

“Ik heb een achtergrond met vrijwilligerswerk met zieke kinderen in het ziekenhuis, dus ik wist dat hij de beste therapiehond zou worden om een beetje vreugde te brengen in hun donkerste tijden,” vertelde Sara.

Lees ook  De man rijdt op zijn fiets, als hij plotseling merkt dat hij achtervolgd wordt. Je gelooft nooit door wat…

Nu de coronapandemie de wereld op zijn kop zet, proberen Sara en haar man positief te blijven. Een voordeel is dat ze meer tijd hebben om thuis met hun nieuwste gezinslid door te brengen.

Wat een dotje! We hopen in de toekomst veel meer foto’s van deze prachtige Chief / Oreo Cloud te zien. Volg zijn avonturen op Instagram!

Geen mond-op-mondbeademing door corona: ‘Dit gaat levens kosten’

Voormalig GTST-actrice Robin Martens trekt kleren uit voor pikante foto