in

Dit is de vader uit Arnhem die zijn 12-jarige zoon doodde

Een Turks-Nederlandse vader in Arnhem heeft zijn 12-jarige zoon doodgestoken. Zijn 15-jarige zoon is gevlucht en heeft daarmee zijn eigen leven gered.

De vader rende na zijn zoontje doodgestoken te hebben achter zijn andere zoon aan om ook hem te vermoorden. Zijn 15-jarige zoon wist echter te ontkomen.

Het gaat volgens sonhaber.eu om de 40-jarige Tevfik G. Hij is kort na de moord opgepakt door de politie.

Volgens omwonenden verhuisde de man zeven weken geleden naar de buurt en stond bekend als een probleemgeval.

Tevfik G.
Tevfik G. is volgens Boevennieuws opgegroeid in Klarendal met een Nederlandse moeder en Turkse vader, een bekende drugsdealer in Arnhem en Nijmegen. Al op jonge leeftijd stapte hij in de voetsporen van zijn vader. De verkoop van drugs was met de contacten van zijn vader een makkelijke keuze om geld te verdienen.

Lees ook  6 Geniale Manieren Om Je Theezakjes Te Hergebruiken!

Tijdens zijn periode als drugsdealer zou Tevfik G. volgens bekenden nooit gebruikt hebben. Nadat hij met de moeder van zijn drie kinderen uit elkaar ging en zij besloot naar Duitsland te verhuizen nam de vrouw in eerste instantie alledrie de kinderen mee, zo vertelt een jeugdvriend van Tevfik G.

Vervolgens zou er een strijd zijn ontstaan tussen de twee ouders waar uiteindelijk ook jeugdzorg in Duitsland zich mee is gaan bemoeien. Hierbij is toen uiteindelijk besloten dat de twee jongens bij Tevfik G. zouden gaan wonen en dat het meisje bij haar moeder in Duitsland bleef.

Lees ook  Monsterkoppel randt jarenlang geadopteerde dochter aan en verdienden grof geld met verwekte kind.

Tevfik G. zou enkele jaren geleden aan de drugs zijn geraakt nadat hij een relatie kreeg met een vrouw die reeds drugsverslaafd was. Vanaf dat moment zou het alleen nog maar bergafwaarts zijn gegaan.

Volgens buurtbewoners zou de moeder van Tevfik G. na het familiedrama in de straat hebben staan schreeuwen dat de steekpartij door de drugs zou zijn gekomen.

Vader vermoordt 12-jarige zoon in Arnhem, rent 2e zoon 15 achterna met mes

Hond met schroevendraaier in oog geprikt en in brand gestoken