in

Dit is de ultieme taart voor zoetekauwen: De kinder bueno milka oreo nutella cheesecake!

Wij hebben al heel veel lekkere taarten en cheesecakes met jullie gedeeld op onze website. Maar dit recept staat bij ons en bij veel vrienden en familie toch wel in de top 3 beste en lekkerste cheesecakes die er zijn. Als je fan bent van kinder bueno, milka, oreo en nutella is dit absoluut het recept voor jouw om binnenkort je vrienden te verassen met een heerlijk eigen gemaakte cheesecake!

Wat heb je allemaal nodig om de taart te maken?

– 200 gram. MonChou
– 200 gram. Nutella
– 200 gram. Melkchocolade van Milka
– 2 pakken met Oreo’s
– 5 Kinder Bueno’s
– 250 ml slagroom
– 50 gram. roomboter
– 25 gram. suiker

Hoe maak je deze geweldige cheesecake?

Als eerste stap begin je met de oven voor te verwarmen op 50 graden Celsius, vervolgens kun je de roomboter alvast in een kommetje doen om het alvast zacht te laten worden. Nu kun je aan de slag gaan met de bodem te bekleden en zorg ervoor dat de randen goed zijn ingesmeerd met bakspray. Maal de lekkere Oreo koekjes goed fijn met een blender of keukenmachine na keuze. Doe het gehele mengsel in combinatie met de zachte roomboter in een kom en mix de bodem goed door elkaar heen.

Lees ook  Pleegmoeder dwong 6-jarig kind om elektrische hondenhalsband te dragen.

Giet het gehele mengsel in het bakvorm en druk de bodem vervolgens goed strak aan met een lepel. Je kunt de bodem even in de vriezer plaatsen. Begin nu met de slagroom te kloppen in combinatie met de suiker. Meng het goed stijf, meng vervolgens de Mon Chou met de slagroom tot een mooi glad geheel. Giet dit gladde mengsel over de bodem heen en plaats het nogmaals voor ongeveer 3-3.5 uur in de koelkast.

Lees ook  Elya probeert al half jaar aangifte te doen van ver krachting op azc Dronten: ‘Ik ben al heel lang bang en gestrest geweest’

Je kunt nu aan de slag gaan met de Nutella, laat de Nutella alvast smelten in de oven. Als de Nutella zacht is kun je het over het mengsel in het bakvorm gieten. Vervolgens kun je de Milka melkchocolade warm maken en giet het over de Nutella laag heen. Als versiering kun je de Kinder Bueno repen waar wij zo dol op zijn in blokjes verdelen. Deze blokjes kun je over de taart verspreiden om er een mooi geheel van te maken. Plaats de cheesecake in zijn geheel voor 30 minuten in de koelkast. Na de 30 minuten smullen en aansnijden maar!

Wie is er fan van deze cheesecake? Laat het ons weten en DEEL dit lekkere recept vooral verder met alle cheesecake liefhebbers op Facebook!

Deze vrouw bijt jarenlang op haar lippen. Totdat een arts DIT vindt!

Dit 4-Jarige Jongetje Vond Het Vreselijk Om Een Gehoorapparaat Te Moeten Dragen. Totdat Zijn Moeder Met Een Oplossing Kwam. Geweldig!