in

Dít is de sexy vrouw van presentator Luuk Ikink

De liefde spat ervan af bij de presentator
Afgelopen maandag stond voor veel mensen in het teken van extra verwennerijen voor hun favoriete viervoeters. Maar naast Dierendag, was het voor RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink ook om een andere reden een héél speciale dag. Op Instagram deelt hij een prachtige foto met zijn vrouw om hun 10-jarig huwelijk te vieren.

Luuk Ikink getrouwd
Al tien jaar geleden stapte Luuk Ikink in het huwelijksbootje. Dat hij nog altijd heel gelukkig is met ‘zijn’ Simone Wijnands laat hij deze week duidelijk zien op Facebook. Hij post daar maandag een prachtige serie foto’s van zichzelf én zijn grote liefde. Hij schrijft bij de foto: “Vandaag precies 10 jaar getrouwd met de liefde van mijn leven én allerbeste vriend! Op 4 oktober 2011 in Las Vegas… En daarna een geweldige reis door Amerika! Wat een geluk!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luuk Ikink (@luukikink)

Reacties
Natuurlijk zijn er in de reacties volop felicitaties te vinden. Onder ander William Rutten, Eddy Zoey en Chantal Janzen dragen het stel een warm hart toe. Qmusic-dj Marieke Elsinga schrijft echter: “Hey. Toen had je nog een bril. Das effe wennen.”

Eindeloze liefde
Hoewel deze serie foto’s natuurlijk superlief is, is het absoluut niet de eerste keer dat Luuk op Instagram te zien is met Simone aan zijn zijde. In een recent kiekje genieten de twee duidelijk van de zonnestralen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luuk Ikink (@luukikink)

Overigens gaf de presentator eerder dit jaar met een foto uit de archieven ook al een inkijkje in het begin van zijn relatie. Hoewel Ikink en zijn vrouw inmiddels dus meer dan tien jaar heel gelukkig getrouwd zijn, gaat hun relatie nog verder terug. “Al 16 jaar”, schreef hij bij onderstaande foto. Wauw! Herken jij de presentator nog terug?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luuk Ikink (@luukikink)

Lees ook  Meisje vastgepakt op fietspad door een kale man in zwart trainingspak

Zoektocht naar verdwenen Andre Hazes Jr. gaat door met mogelijke tip

Stomdronken man steekt vriendin dood