in

Dit is de lekkere Iraanse Vrouw van Wilfred Genee

Lili Genee-Pirayesh, de vrouw van Wilfred Genee, is de afgelopen weken veelvuldig in de media omdat ze een boek heeft uitgebracht. Zo spatte ze gisteren van het scherm in RTL 4’s Koffietijd.

De Perzische schoonheid van Lili Genee is ontegenzeggelijk: de vrouw van Wilfred Genee is behoorlijk mediageniek.

Niet alleen komt ze goed over op beeld, ook komt ze gemakkelijk uit haar woorden en weet ze behendig haar pr-moment te pakken. Hebben we hier te maken met een televisiester in de dop?

Lili bijt Wilfred
Hoewel Lili aan tafel zat voor een schreeuwend saai onderwerp – iets over ‘dicht bij je gevoel zijn’ en ‘persoonlijke innerlijke groei’ – ging het ook nog even over haar relatie met haar bekende man Wilfred.

“Naast die twee kinderen heb je inderdaad Wilfred als man”, begon Quinty Trustfull. Lili daarop: “Ja, ook dat nog!”

Lees ook
Melissa (26) wacht al 10 jaar op een beurt van haar vriend: ”Altijd dezelfde excuses”

De collega’s van Wilfred verbazen zich er altijd over dat hij zo’n leuke vrouw aan de haak heeft geslagen. Waarom koos zij voor Wilfred?

“Ik heb altijd wel iets nodig om in te bijten, zeg ik altijd. Ha ha. Dan heb je aan Wilfred een goede. Dat uitkiesproces gaat ook vrij intuïtief, heb ik me laten vertellen door familietherapeuten. Je kiest altijd goed en dat vond ik een heel geruststellende gedachte.”

Innerlijke wereld
Hoe gaat ze om met de commotie die aan Wilfred z’n broek hangt? “Je hebt een man die heel veel in de publiciteit staat, niet altijd even positief en iedereen heeft er een mening over. Hoe vind jij zelf die balans daarin? Mensen kijken jou daar ook op aan”, aldus Quinty.

Lili: “Ik heb daar minder last van. Ik denk dat mijn opvoeding mij heel veel vertrouwen en zelfvertrouwen heeft gegeven.

Lees ook
Man injecteert zichzelf maandenlang met zijn zaad

Ik denk dat dat een behoorlijke basis is. Ik voed ook mijn innerlijke wereld. Sommige mensen weten ook niet eens wat dat is.”

‘Tv-wereld is toxisch’
De tv-wereld is volgens Lili ‘toxisch’ en dat laat ze niet toe tot haar geest. “De wereld van Wilfred is absoluut toxisch te noemen – dat durf ik wel te zeggen – en je hebt met heel veel impulsen te maken.

Als Wilfred en ik als gestreste ouders rondlopen, dan zien de kinderen dat. Ze kijken non-verbaal naar je en je houding; het zijn heel slimme rakkers.”

Ze praat daar ook veel over met Wilfred. “Met Wilfred heb ik steeds betere gesprekken. Ik heb geleerd om me te uiten.”

Nieuwe Op1-host?
Al met al zou Lili prima geschikt zijn voor lifestyletelevisie. Het is ook niet ondenkbaar dat Lili een dag in de week Op1 gaat presenteren; ervaring is voor dat programma niet noodzakelijk.

Gynaecoloog waarschuwt vrouwen: Stop geen knoflook in je vagijn

Deskundigen waarschuwen: ‘Roken kan je jongeheer doen krimpen’