in

Dit gezin verkeert in ongelooflijk gevaar. Maar wat hun hond vervolgens doet is helemaal niet te geloven!

De dag na Thanksgiving, een van de belangrijkste feestdagen in de VS, heeft er in Atlanta, Georgia, een familiedrama plaats, maar ook een ontroerende heldendaad. Aan de basis ligt het gebrek aan verantwoordelijkheid van een snelheidsduivel.

Kidon Martin rijdt die dinsdag met zijn ganse gezin naar het inkoopcentrum: vrouw, zoon en hond, een scheper die Noah heet. Echter, onderweg komt het tot een conflict met een snelheidsduivel.

Het gezin negeert de man en rijdt door naar het inkoopcentrum. Maar kijk! De racer volgt het gezin tot aan het shoppingcenter en trekt een wapen. In een aanval van pure woede schiet hij een aantal keren op de auto van het gezin.

Lees ook  Verkr*cht op haar huwelijksdag, 7 maanden later gebeurt het ondenkbare!

Volledig bewust van de situatie en met alle tegenwoordigheid van geest, werpt de herdershond zich in de vuurlijn. Hij vangt de kogels op die anders de familieleden zou hebben getroffen. Maar daar stopt de moed van Noah niet bij. Ondanks de schotwonden, springt de hond door het verbrijzelde venster van de auto en zet de achtervolging van de dader in.

Jammer genoeg was de hond te zwaar gewond. Na enkele meters trekt de hond zich in een hoekje terug om te sterven.

Lees ook  Onrust in Harderwijkse buurt om veroordeelde pedo: 'Hij moet weg'

Noah heeft daarmee zijn leven gegeven voor de familie. Hij kwam in het gezin als pup en was een geliefd lid van het gezin. Hij zal voor altijd als held bekend blijven, zowel in Atlanta, als in heel de wereld.

Waarom moest het toch zo ver komen? Waarom bestaan er mensen in het verkeer die anderen willen kwetsen, of zelfs doden? Zo zie je maar dat een hond vaak meer menselijkheid bezit dan sommige mensen…

Deel dit ongelooflijk heldenverhaal met je familie en vrienden op Facebook!

Wat deze mannen in de zee aantreffen doet mijn haar stijf opstaan. De beelden zijn simpelweg brutaal.

Veel mensen gebruiken de blauw Nivea-crème zonder deze werkingen te kennen. En ze zijn zo goed!