in

Dít gebeurt er met je lichaam als je twee dagen niet doucht!

Sla die warme douche maar niet meer over!

Soms heb je van die ochtenden dat het allemaal een beetje teveel wordt; je moet ervoor zorgen dat je er zelf een beetje representatief uitziet, je moet ontbijt klaarmaken en sommigen moeten er ook nog voor zorgen dat manlief en kinderen de deur uit kunnen. En die douche, die schiet er dan af en toe nog wel eens bij in.

Helemaal niet erg, als je maar niet twee dagen achter elkaar niet doucht.

Indringers
Sla je namelijk twee dagen achter elkaar een douche over, dan vinden er allemaal vervelende processen plaats in je lichaam die je liever niet wilt hebben. Van de 1000 bacteriën en 40 soorten schimmels die ieder mens bij zich draagt (yuk) zijn er een paar slecht voor je gezondheid, en tijdens het douchen spoel je deze indringers gewoonlijk makkelijk van je af. Maar, stap je twee dagen niet onder die lekkere warme straal, dan blijven ze wel degelijk plakken op je lichaam.

Lees ook  André Hazes had angst voor nieuwe man Monique

Lichaamsgeurtjes
Natuurlijk is het niet zo dat, mocht je een keertje twee dagen overslaan met douchen, je meteen ziek wordt, maar op lange termijn kunnen deze bacteriën en schimmels wel schade berokkenen. Ze kunnen dan namelijk via je ogen, je neus of je mond je lichaam binnendringen en ervoor zorgen dat je ziek wordt. Naast het feit dat het schadelijk kan zijn voor je gezondheid, zorgen deze bacteriën en schimmels er ook nog eens voor dat er maar liefst dertig vieze geurtjes ontstaan. ‘S ochtends tijd vrijmaken voor die douche is zo’n slecht idee nog niet!

Lees ook  André Hazes en Monique hebben ruzie

Zo gaat het nu met ‘Married At First Sight’-koppel Chantal en Nikolai

Wat een verdrietig nieuws voor Gers Pardoel. We wensen hem veel sterkte