in

Dit gebeurde er met Koen in de fatale nacht: Koen vocht voor zijn leven

Waar al voor gevreesd werd, is nu waarheid geworden. De in Italië vermiste Koen van Keulen is vanmiddag gevonden. Hij is overleden in de buurt van de camping waar hij verbleef. Dit gebeurde er met Koen in de fatale nacht: Hij was te voorzichtig!

Koen van Keulen, de 17-jarige vwo-scholier die sinds donderdagnacht werd vermist, is wrang genoeg omgekomen toen hij op een veilige manier terug wilde lopen naar zijn camping aan het Gardameer. Hij viel zo’n zes meter naar beneden in een steile greppel met laag water en kwam daar – ondanks verwoede pogingen – niet meer uit.

Lees ook  2E DODE gevonden: onrust in de omgeving (BUNSCHOTEN-SPAKENBURG) !!

Dat meldt politiechef Francesco Milardi ter plaatse aan De Telegraaf. Koen wilde volgens hem teruglopen naar Eurocamping Pacengo waar hij verbleef, nadat hij te laat uit de bus was gestapt die zijn vrienden na een avondje stappen bij aankomst wel verlieten. Hij besloot kort daarop, toen hij alsnog was uitgestapt, uit veiligheidsoverwegingen niet over de slecht verlichte weg, waar voetgangers vlak langs voorbijrazend verkeer lopen, terug te gaan.

Hij is over de vangrail gekropen om daarachter zijn weg te vervolgen”, zei Milardi. Daarbij is de Soestenaar volgens de politiechef, omdat het had geregend en spekglad was, zo’n zes meter naar beneden gevallen. Bij de val brak de jongen zijn enkel. Hij is later mogelijk buiten bewustzijn geraakt, maar dat is niet zeker.

Lees ook  Roxeanne Hazes ziek van verdriet

’Voor leven gevochten’
Koen heeft volgens Milardi nog geprobeerd zijn val te voorkomen door enkele takken vast te grijpen. Hij slaagde er hoe dan ook niet in, zeker niet vanwege zijn gebroken enkel, nog uit de greppel te komen omdat de betonnen wand loodrecht naar beneden loopt. Hij zou de laatste twee meters van zijn leven lopend hebben afgelegd, aldus de Italiaanse politiechef, en ‘voor zijn leven hebben gevochten’.

Slecht nieuws voor familie Andy van der Meijde!

Vrouw in de cel voor poging tot gifmoord op zoontje (3): “Een noodkreet, ze wilde hem alleen ziek maken”