in

Dit drankje zorgt ervoor dat je 3 kilo verliest in slechts 5 dagen!

Al jarenlang zijn experts bezig een oplossing te vinden om op een makkelijke manier gewicht kwijt te raken. Of het nu gaat om een dure pil die je ‘zwembandjes’ weghaalt, of een sportroutine die ervoor zorgt dat je je extra kilo’s kwijtraakt, veel van deze dingen blijken toch niet goed te werken.

Gelukkig is er een opkomende techniek waar al veel gezondheidsexperts naar hebben gekeken. Waarom deze techniek? Je merkt al na één dag het resultaat, deze techniek wordt de 5-5-5 techniek genoemd.

Deze techniek heeft de naam 5-5-5 techniek gekregen omdat je 5 minuten bezig bent met het maken van dit drankje en je 5 pounds (= 2,3 kilo) verliest in 5 dagen. Hoe gek het ook klinkt, de 5-5-5 techniek werkt echt! Een aantal ingrediënten zijn van groot belang bij dit drankje, het is belangrijk dat je het constant drinkt voor een goed resultaat na 5 dagen.

Lees ook  Een moeder werd aangeklaagd wegens kindermishandeling nadat ze de tanden van haar jonge kinderen liet wegrotten.

Ingrediënten:
2 ons peterselie
1 verse citroen
1 glas water.
1 blender.

Instructies:
1. Snijd de peterselie in kleine stukjes
2. Doe de peterselie in een blender
3. Knijp de citroen uit boven de blender
4. Giet het glas water in de blender
5. Zet de blender aan
6. Geniet van je welverdiende drankje!

Wanneer je drankje klaar is is het belangrijk dat je het helemaal leeg drinkt. Op het begin lijkt het drankje misschien een vreemde smaak te hebben, maar hier wen je snel aan. Zorg ervoor dat je elke dag begint met dit drankje! Het is belangrijk dat je niet eet of drinkt van te voren, doe dit voor 5 opeenvolgende dagen en je zult het resultaat al kunnen zien!

Lees ook  Vrouw in de cel voor poging tot gifmoord op zoontje (3): “Een noodkreet, ze wilde hem alleen ziek maken”

Wanneer je nog niet blij bent met het resultaat, neem dan twee weken pauze en begin daarna weer met het de 5-5-5 techniek. Op deze manier kan je lichaam de slechte stoffen uit je lichaam filteren en zo kan je opnieuw beginnen met het kwijtraken van je kilo’s.

Verlaten hond, die tot 5 jaar na het overlijden van haar baasje vastgeketend zat, bevrijdde zichzelf door haar pootje af te kauwen.

Vrouw vindt stukje glas in het gras. Het blijkt een 2.65 karaat diamant te zijn!