in

Dit 4-Jarige Jongetje Vond Het Vreselijk Om Een Gehoorapparaat Te Moeten Dragen. Totdat Zijn Moeder Met Een Oplossing Kwam. Geweldig!

Toen Freddy geboren werd bleek al snel dat hij een CMV infectie had opgelopen. Een infectie zoals dit kan ernstige gevolgen hebben voor de ontwikkeling van baby’s. Het meest voorkomende effect is gehoorschade. Freddy, de zoon van Sarah, kreeg inderdaad een gehoorafwijking. Andere veel voorkomen effecten van een CMV infectie zijn spasticiteit en psychomotorische afwijkingen.

Toen Freddy 2 was kreeg hij voor het eerst een gehoorapparaat. Het was mooi dat hij nu wat kon horen maar de oplossing was niet ideaal. Dus spaarde zijn ouders voor een betere behandeling.

Lees ook  Verpleegster veroordeelt tot levenslang voor vermoorden acht patiënten

Na een jaar hadden ze genoeg geld gespaard om een cochlair implantaat te laten plaatsen. Freddy was er erg blij mee en wilde niet meer zonder het implantaat.

Maar op de school van Freddy waren andere dove kinderen die het vreselijk vonden om een gehoorapparaat te moeten dragen. Ze schaamden zich ervoor. Daarom bedacht Sarah een perfecte oplossing.

Het begon ooit als een hobby en een manier om het leven van kinderen met een gehoorapparaat een beetje mooier te maken, maar inmiddels heeft Sarah een goed lopend bedrijf. Ze ontwerpt en verkoopt accessoires voor gehoorapparaten, speciaal voor kinderen.

Lees ook  De dochter legt uit over het maandverband in de schoenendoos – en haar moeder begint te brullen van het lachen

Sarah’s bedrijf heeft de naam Lugs en ze verkoopt betaalbare accessoires over de hele wereld. Nu kunnen kinderen trots zijn op hun gehoorapparaat. Er zullen vast kinderen zijn die jaloers zijn op deze mooie accessoires.

Vind jij dit ook een geweldig initiatief? DEEL dit bericht dan met je vrienden op Facebook!

Dit is de ultieme taart voor zoetekauwen: De kinder bueno milka oreo nutella cheesecake!

23-jarige redt baby na 9 meter diepe val door hem stevig te omhelzen en verliest daarbij haar been.