in

Deze zwangere vrouw besluit unieke foto’s te nemen. Maar als ze het resultaat zien, zijn de mensen verdeeld.

Lucie Drlikova is een fotografe uit de Tsjechische republiek die een wat ongewone specialiteit heeft: zij voert haar beroep uitsluitend… onder water uit!

Zo komt het dat en juli 2015 zij op haar YouTube kanaal een compilatie van verschillende gefilmde beelden plaats na een sessie met een koppel en hun twee kinderen. Je kunt foto’s vinden van de hele familie, maar ook van een moeder met dikke buik die zwanger is van hun derde kind.

Tegen alle verwachtingen in wordt de video wel 6 miljoen keer bekeken! En na het zien ervan zijn de meningen verdeeld…

Lees ook  Moedige mama deelt foto's van haar doodgeboren kindje - Na 14 weken was hij al perfect gevormd

Er zijn er die vinden dat de plaatjes van ongelofelijke schoonheid zijn en zeer fascineren, terwijl andere zeggen dat ze vooral van slechte smaak getuigen en zich geschokt voelen.

Je ziet niet echt wat er nou zo schokkend is aan deze beelden, alhoewel je je kunt voorstellen dat niet iedereen ze even mooi zal vinden. Ze zijn wel degelijk esthetisch mooi en indrukwekkend en zijn bovenal uniek in hun soort. Maar uiteindelijk is alles wat telt is dat de aanstaande moeder er gelukkiger dan ooit uit ziet, volkomen vrij en in volle bloei!

Lees ook  Meisje (4) loopt dodelijke infectie op na het passen van schoenen

In de vriezer van de man werden 5 bevroren tijgers aangetroffen. Van alle dieren waren de organen verwijderd

Zij merkte dit kind van 5 op alleen op de straat en liet hem haar voertuig instappen. Maar de bewakingscamera filmt alles wat ze dan doet.