in

Deze zussen werden achtergelaten na hun geboorte. 43 Jaar later komen ze te weten wie hun moeder was.

Hoe gek ze ons soms ook maken, niemand kan zich een leven voorstellen zonder familie. Wat zouden we zonder hen aanvangen? Ze staan uiteindelijk toch altijd voor ons klaar.

Voor Donna Massie Wysong en Vanessa Smiley heeft familie nog een veel diepere waarde. Ze hebben een leeftijdsverschil van slechts elf maanden en werden door hun moeder achtergelaten kort na hun geboorte. Ze zouden nooit weten waarom.

In het geval van Donna was het een wonder dat ze haar eerste levensjaar overleefde. Ze werd in een doek gewikkeld en achtergelaten in een doos nabij Norfolk, Virginia. Beiden werden gelukkig gevonden door mensen die hen direct onder de vleugels namen. Ze groeiden op als kinderen van andere ouders.

Ze kwamen geen liefde tekort, zelfs al waren ze vondelingen, en het duurde daarom 43 jaar tot Donna besliste een DNA-test te laten uitvoeren. Ze deed het kort nadat ze een verhaal te horen kreeg van een gevonden baby in haar buurt. Ze voelde zich aangesproken door het voorval en vond het tijd om zelf te achterhalen waar ze vandaan kwam. “Als niemand de vondeling wil hebben, zal ik ervoor zorgen,” herinnert ze zich.

Lees ook  Agent gewond bij vechtpartij in De Hoven

Ze nam contact op met een lokaal televisiestation en leerde Angela Trammer kennen, een stamboomonderzoekster van de Kin Finder Group die haar in haar zoektocht zou helpen. Het onderzoek nam een jaar in beslag maar dan kwam er goed nieuws. Ze had een jongere zus die Vanessa heette.

Wanneer Vanessa op de hoogte werd gebracht, vond ze het nieuws nogal storend. Ze vertelde, “Deze vrouw had een privédetective gebruikt om mij te vinden en ik had geen idee wat ik mocht verwachten. Ik had zelf al kinderen op dat moment. Ik wou haar eigenlijk zeggen dat ze maar beter niet op bezoek kwam.”

Uiteindelijk mocht Donna toch komen en toen ze elkaar ontmoetten was de band onmiddellijk gesmeed. Ze hadden elkaar na meer dan 40 jaar gevonden! Ze bleven in contact via email en chatten vaak tot laat in de nacht. Ze ontmoeten elkaar voor het eerst in Washington en beslisten daarna dichter bij elkaar te gaan wonen. Vanessa zei, “We hebben al 43 jaar verloren, ik wil geen dag meer verliezen.”

Lees ook  Vrouw wil stervende echtgenoot nog één keer zien – haar bericht aan hem raakt iedereen

Angela, de stamboomonderzoekster, had nog een paar verrassingen voor de twee zussen. Hun biologische moeder leefde nog. Toen de twee haar leerden kennen, merkten ze dat het een gemene vrouw was die geen interesse in haar dochters had. Ze hielden er een zware teleurstelling aan over en Vanessa zei, “Ik wil een goede moeder en echtgenote zijn en ik wil in niets op mijn moeder lijken.”

De tweede verrassing was dat de twee ook nog een jongere broer hadden die niet werd achtergelaten door de moeder. Gelukkig was hij wel in hen geïnteresseerd en bereid ze te leren kennen. Het drietal had zoveel om over bij te kletsen. Er was al teveel tijd verloren gegaan.

Hier zie je Vanessa en Donna die hun broer voor het eerst zien op de luchthaven van Washington DC.

Vier decennia na de geboorte van de kinderen, kwamen de drie eindelijk samen. Het werd een monumentale ontmoeting die alle drie zullen koesteren voor de rest van hun leven!

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook.

Deze dakloze trekt de spijkers uit het gezicht van het meisje. Voor 22 mensen komt echter alle hulp te laat.

Een walvis spoelt aan op het strand. Iedereen staat paf als ze zien wat het dier in zijn mond heeft. We weten meteen wie de dader is…