in

Deze winter blijven we lekker binnen! Samsung biedt namelijk nu een 219-inch tv aan

Tegenwoordig lijkt het alsof we de technologie maar moeilijk bij kunnen benen. Wanneer je net een nieuwe mobiele telefoon hebt aangeschaft, is deze binnen de kortste keren weer veroudert.

Een andere technologie die ook steeds verder gaat zijn televisies. Kan jij je nog herinneren dat je achter zo’n dikke beeldbuis zat gekluisterd? Televisies worden tegenwoordig steeds geavanceerder en groter….

Als jij na een lange werkdag het liefst op de bank neerploft om je favo serie op Netflix te kijken, dan is dit misschien wel iets voor jou.

Lees ook
Cindy leeft op 2 zakken chips en 2,5 liter cola per dag!

De tijd dat we met zijn alleen op een 19 inch scherm vanuit de andere kant van de kamer moesten kijken is voorbij.

Tegenwoordig hoef je helemaal niet meer naar de Bioscoop, want deze haal je gewoon in huis met de nieuwe creatie van Samsung.

Hun nieuwe TV is namelijk 219 inch groot, wat omgerekend neerkomt op een diagonaal van zo’n 5,5 meter! Samsung noemt het enorme apparaat ‘The Wall’.

Lees ook
Geniaal: De ‘Borrelplank’ voor je huisdier is een hit op het internet

Nu moeten wel wel eerlijk toegeven dat het scherm niet in elke woonkamer zal passen, maar mocht hij wel passen, dan is dit misschien iets voor jou…

Als je je afvraagt of de stroomrekening niet zal verdubbelen, kunnen we je vertellen dat de The Wall niet veel elektriciteit verbruikt.

Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van micro-LED technologie. Waarschijnlijk verbruikt hij zelfs minder energie dan de tv die je nu al hebt.

Vind je 219 inch toch net ‘iets’ te groot? Samsung biedt een kleiner broertje aan met een formaat van 146 inch.

Sophie heeft s*ks met al haar vrienden: “Ik raadt het iedereen aan”

Mannen komen gemiddeld 8,5 kilo aan in het eerste jaar vaderschap