in

Deze vrouw ziet er tot aan haar navel normaal uit. Maar je gelooft je ogen niet als je een foto van haar hele lichaam ziet!

Het schoonheidsideaal vandaag is dun als een bonenstaak, maar dat is geleidelijk aan het veranderen. Sterren als Kim Kardashian en Beyoncé zijn trots op hun rondingen en bewijzen dat je niet mager moet zijn om mooi te zijn. Rondere vrouw winnen aan zelfvertrouwen en voelen zich niet meer beschaamd over hun lichaam.

Raylynn uit Georgia in de VS is een van die vrouwen: Op Instagram toont ze haar lichaam met zelfvertrouwen en moedigt ze vrouwen aan om hun lichaam te accepteren zoals het is.

Lees ook  Heb je deze spuitbus ook wel eens bij de Action zien liggen? Als je weet wat je er allemaal mee kan ga je ‘m meteen kopen!

Meer dan 122.000 personen volgen haar account ondertussen. Op Instagram post de jonge moeder regelmatig selfies van haar opmerkelijke lichaam, doorgaans met stoere commentaarteksten zoals “Het kan me niet schelen wat jullie van mij denken, ik denk zelfs helemaal niet aan jullie.”

Raylynns heupen meten wel 180 cm!

Deze dame blaakt niet alleen van het zelfvertrouwen, ze is ook nog eens ondernemend. Fans kunnen voor enkele dollars per maand toegang krijgen tot nog veel meer foto’s en filmpjes. “Maar ik ben geen p0rn0ster”, benadrukt Raylynn. “En ik zal het ook nooit worden: ik heb een dochter!”

Lees ook  Kijk wat deze man doet nadat deze vrouw haar pincode heeft ingetoetst – en zorg dat het jou niet overkomt!

DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!

Vrouw krijgt levenslange gevangenisstraf nadat papegaai haar aanwijst als moordenaar van haar echtgenoot.

Kat gered van de dood – dierenarts beseft dat het een speciaal talent heeft om voor andere dieren te zorgen