in

Deze vrouw was diep ongelukkig met haar neus… Moet je haar transformatie eens zien!

Haar onzekerheid over haar neus beheerste haar leven…

We hebben allemaal wel een lichaamsdeel waar we niet zo gelukkig mee zijn. Bij de ene is het een buikje, bij de ander zijn het grote oren. Meestal leer je er in de loop der jaren mee leven en zit je er niet meer mee. Want niemand is perfect toch? Maar soms zit een onzekerheid je zo in de weg dat het je leven totaal gaat beheersen.

Dit was ook het geval bij de Amerikaanse moeder Pamela. Ze had een gladde huid, totdat ze rond haar 15e in de puberteit kwam. Haar huid werd slechter en ze kreeg erg last van acné, maar omdat veel tieners daar mee worstelen ging ze er vanuit dat het vanzelf over zou gaan. Het werd bij Pamela echter alleen maar erger en na de geboorte van haar tweede kind merkte ze dat de vorm van haar neus langzaamaan aan het veranderen was. Ze kreeg de diagnose rhinophyma, een huidziekte waardoor de onderkant van de neus opzwelt en ernstig verkleurt. Deze diagnose was een klap voor haar zelfvertrouwen en ze werd steeds onzekerder.

Lees ook  Schoolgenoot: Ik sprak donderdag nog met Savannah over film: Ze was super aardig!

Nieuw begin
Het was zelfs zo erg dat Pamela door haar onzekerheden haar huis niet verliet en ze continue paniekaanvallen had. Ze nam contact op met het Amerikaanse televisieprogramma The Doctors en tot haar grote blijdschap wilde het programma haar graag helpen. Haar conditie was te vergevorderd om nog met crèmes te kunnen bestrijden, ze zou onder het mes moeten. Ze ging de uitdaging aan en het resultaat is gewoonweg verbluffend, kijk zelf maar! Pamela zelf is zielsgelukkig met de make-over en noemt het een ‘nieuw begin’.

Lees ook  Arm van man krijgt alle kleuren van de regenboog na afschuwelijke spinnenbeet

Op de luchthaven kregen ze te horen dat ze hun hond niet mee konden nemen. Ze kozen een erg wrede manier om het probleem op te lossen!

De hond weet nog niet welke horror hem te wachten staat. Deze video is echt om te huilen!