in

Deze vrouw onderging dertien operaties in één jaar tijd om te lijken op haar grote idool: Ivanka Trump

Een Amerikaanse vrouw ging het afgelopen jaar al zeker dertien keer onder het mes om op haar grote idool Ivanka Trump te lijken. Ze liet onder meer al twee borstvergrotingen, een neuscorrectie en een ooglidcorrectie uitvoeren. Dat vertelde ze onlangs in Botched, een programma over extreme plastische chirurgie.

Tiffany Taylor doet er alles aan om op de glamoureuze dochter van de Amerikaanse president Donald Trump te lijken. Ze gelooft dat ze op die manier een uitstekend rolmodel zal zijn voor alle vrouwen.

Lees ook  Dit koppel was op huwelijksreis. Maar een uur na deze foto sloeg het noodlot toe

Hoewel ze nog maar net dertien operaties achter de rug heeft, wil ze nu opnieuw plastische chirurgie laten uitvoeren om een klein bultje op haar neus te laten verwijderen. De artsen zijn daar echter iets minder happig op. Zij willen dat Tiffany haar lichaam eerst de tijd geeft om te herstellen.

De afgelopen twaalf maanden liet ze al onder meer twee borstvergrotingen, een liposuctie, een neuscorrectie en een ooglidcorrectie uitvoeren. “Ik was al heel mooi hiervoor, maar nu ben ik gewoon nog eleganter”, zegt ze.

Lees ook  Anouk zet haar eigen dochter voor schut met foto op Instagram

Toch lijken de resultaten niet helemaal wat ze moeten zijn. De gelijkenissen met Britney Spears of Christina Aguilera zijn misschien zelfs groter dan die met Ivanka Trump. Maar opgeven staat niet in het woordenboek van Tiffany: “Ik wil nooit stoppen.”

Elvis maakte het nummer beroemd, maar als Andrea Bocelli het zingt, rollen de tranen langs je wangen

Jaloerse vrouw legt 20 extreem strikte regels uit aan haar man ‘Je mag niet met meisjes praten’