in

Deze vrouw ligt op sterven. Maar haar laatste wens choqueert de artsen.

Rejane Chili is 49 jaar oud en woont in het Braziliaanse Porto Alegre. Een paar maanden geleden vernam ze dat ze kanker in het laatste stadium heeft. Ze is te fel verzwakt om het ziekenhuis te verlaten en verblijft daar al meerdere weken. Tijdens deze moeilijke periode krijgt Rejane regelmatig bezoek van vrienden en familie, maar ze klaagt erover dat er iemand heel bijzonder ontbreekt.

Rejane is erg close met haar hond Ritchie. Ze zorgt al voor hem van toen hij nog een puppy was, en ze verwent hem als was het een zoon. Voor Rejane is het nog de grootste kwelling dat ze van Ritchie gescheiden is. Omdat ze bang is te zullen sterven zonder van Ritchie afscheid te hebben genomen, verzoekt ze meermaals om toestemming dat hij toch op bezoek zou mogen komen. Het ziekenhuisreglement verbiedt echter het bezoek van honden. Bovendien is ook het gevaar op besmetting zeer groot in haar toestand. Maar Rejane ligt op sterven en een paar bacteriƫn meer of minder zullen daar geen verandering in brengen. Ontroerd door haar laatste wens, is het ziekenhuis toch bereid om een uitzondering toe te staan.

Lees ook  Niet gek, wel bijzonder: Zwangere Tory heeft relatie met 4 mannen

Tiago, haar zoon, brengt de hond met de taxi naar het ziekenhuis. Uit veiligheidsoverwegingen vond het bezoek in een andere kamer plaats. Maar als Ritchie zijn baasje ziet, is er geen houden meer aan. Hij rent naar haar toe, springt op bed en likt haar hele gezicht af. Wat een ontroerende ontmoeting! De vrouw en haar hond zijn zichtbaar dolgelukkig. Niemand in de kamer kan zijn of haar tranen nog onderdrukken.

Lees ook  Inge de Bruijn volledig uit de kleren voor campagne tegen overbevissing!

Hieronder kan je dit ontroerende moment meebeleven. Als ook jij ontroerd was door deze beelden, DEEL dit bericht dan met je vrienden op Facebook!

Een dakloze zit aan een tafeltje in het restaurant. Wat de jongeren enkele minuten later doen, doet iedereen de adem inhouden.

Geloof het of niet, maar als je bevroren citroenen gebruikt, kun je voortaan vaarwel tegen diabetes, tumoren en zwaarlijvigheid zeggen!