in

Deze vrouw heeft de grootste BIBS ter wereld en is er verdomd trots op

Wow! Wie van vrouwen met een dikke bibs houdt die moet zeker is kijken naar de billen van Sarah Massey (of is dit toch een maatje teveel voor de bibsmannen?). Sarah, een moeder van twee uit Chicago, staat bekend als de vrouw met de grootste achterwerk ter wereld. En ze is er trots op ook!

Het record staat overigens niet in het Guinness Record boek, maar niemand zal ontkennen dat dit een van de grootste bilpartijen zijn die ze ooit hebben gezien. De billen van alle Kardashian zusjes passen erin! (het zou natuurlijk kunnen dat de achterwerk van de zwaarste vrouw ter wereld nog groter is, maar spreken we hier nog echt van een bibs…).

Lees ook  Hij gooide DIT kruid dat iedereen in huis heeft over zijn wond heen – 10 seconden later stopt het met bloeden!

Massey zelf zegt dat ze weinig kan doen aan haar grote bibs, het zit in de genen. Maar haar liefde voor ijsjes helpt niet!

Vroeger schaamde ze zich voor haar achterwerk, maar als volwassen vrouw kwam ze erachter dat er veel mannen zijn die houden van een grote achterwerk.

Lees ook  Vader verliest dochtertje (10) in Limburgs azc: ‘Triest om je kind hier te verliezen’

Ze kwam hier overigens per ongeluk achter, ze plaatste foto’s op haar Facebook waarbij ze aangaf op dieet te gaan. Haar foto’s kregen echter zoveel likes, en zelfs aanvragen om model te worden. Nu is ze vooral trots op haar grote bibs. Bekijk de beelden hieronder!

Kleine jongen zegt dat eigenaresse van kinderdagverblijf vreemd doet, dus plaatst haar man een camera om bewijs te kunnen verzamelen

Zijn vriendinnetje deed alsof ze uit het leven stapte. De gevolgen waren niet te overzien