in

Deze vrouw bevalt binnen 11 maanden tweemaal van een tweeling

Deze moeder bevalt maar liefst twee keer van een tweeling. En dat allemaal binnen een tijdsbestek van slechts elf maanden!

Het is al erg bijzonder al je eenmaal een tweeling krijgt. Deze vrouw raakte echter twee keer zwanger van een tweeling. Dat is natuurlijk wel erg bijzonder. Binnen een tijdsbestek van een jaar ging de vrouw van een kind naar vijf kinderen! Ongelofelijk.

Zwangerschap
Jackie en Tony Kay waren ontzettend blij met de zwangerschap. Begin 2016 kregen zij te horen dat Jackie in verwachting was. Zij hadden al een dochtertje, maar wilde graag nog een tweede kindje. Zij hadden echter niet verwacht dat zij op zo’n korte termijn maar liefst vier kinderen erbij zouden krijgen.

Lees ook  Jaloerse vrouw legt 20 extreem strikte regels uit aan haar man 'Je mag niet met meisjes praten'

Tweeling
Al gauw bleek dat zij een tweeling kregen. Op 11 oktober 2016 was het zover: de twee meisjes Sarah en Paige kwamen ter wereld. Echter duurde het niet lang voordat zij wederom zwanger raakte. Dat was echter niet gepland en daarmee was het ook echt een verrassing. Die verrassing werd echter alleen nog maar groter…

Lees ook  Op deze plaatsen zullen Kick Out Zwarte Piet-activisten actie voeren tijdens Sinterklaasintochten.

Nog een tweeling
Het bleek namelijk dat het stel nogmaals een tweeling zou krijgen. Ditmaal waren het twee jongens: Wesley en Nicholas. Momenteel vindt het stel het ook wel even voldoende! Niet nog meer kinderen. Jackie en Tony hebben nu namelijk maar liefst vijf kinderen. Dat is natuurlijk wel ontzettend gezellig. Wij wensen hen heel veel geluk!

Vind jij dit ook een leuk artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Slik jij vitamine B6? Wist je dat dat deze klachten kan veroorzaken?

Politieagente deelt haar 112-gesprek met 10-jarig meisje, kippenvel!