in

Deze video toont aan waarom geen enkel dier in een circus of amateurdierentuin thuishoort.

Wilde dieren zouden niet uitgebuit mogen worden. De gestoord uitziende man die het doodsbange berenwelpje vasthoudt is Tim Stark. Stark is de eigenaar van een circus genaamd Wildlife In Need uit Charleston, Indiana. Hier worden de dieren gedwongen om in veel te kleine kooien te leven, zodat de bezoekers hen kunnen aanraken en foto’s nemen.

De dierentuin heeft beren, apen, leeuwen, tijgers, otters en andere dieren. Volgens Jenna James van PETA overtrad Stark in het verleden verschillende dierenwelzijnswetten. Hij stond zelfs toe dat bezoekers tijgers in het gezicht sloegen.

Lees ook  Redders dachten dat alle hoop verloren was. Maar dan steekt er opeens een handje naar buiten.

Geen enkel dier verdient het om opgesloten te worden. Ik zou nooit betalen voor een plek waar de persoonlijke ruimte van deze prachtige wezens niet gerespecteerd wordt.

In januari 2016 kwamen 41 dieren om het leven toen er brand uitbrak in een van de gebouwen van Wildlife In Need.

Lees ook  Paard werd gevonden als skelet en bijna doodgevroren. Nu is hij nationaal kampioen!

De wilde dieren bij Wildlife In Need zijn in nood! Ze moeten daar weg!

De laatste belediging aan Moeder Natuur is een video waarin Stark een schreeuwend berenwelpje van amper 14 maanden oud in de lucht steekt.

Het welpje zou bij zijn moeder moeten zijn. De dierenbescherming onderzoekt de zaak en hopelijk wordt er ook snel ingegrepen.

DEEL dit verhaal om deze wantoestanden onder de internationale aandacht te brengen!

Tieners vinden een verlaten auto in het bos. Als ze op de stoel kijken beseffen ze dat er iets heel erg fout is.

De 13-jarige bereidt zich voor op de dood van zijn moeder. 4 jaar later ziet ze de beha en kan haar tranen niet bedwingen.