in

Deze moeder verft het haar van haar 3-jarige dochter roze en het internet ontploft

Zelf zitten we geregeld bij de kapper voor een nieuw kleurtje in onze lokken en dat vindt nooit iemand gek. Wat als je driejarige kindje vraagt om een andere kleur haar, vind je het dan ook normaal? De moeder in het onderstaande filmpje vond van wel en op Facebook zijn ze het niet met haar eens.

Het filmpje is wel superschattig!

Kritiek
Op het internet valt iedereen over de beslissing van de moeder die zelf blauw haar heeft. “Leuk voor je dochter van 16, maar niet voor een kind van 3”, schrijft iemand op Facebook. “Moeten we kinderen serieus dit soort beslissingen laten nemen? Wat gaan ze dan doen als ze 13 of 14 zijn”, reageert een ander. Gelukkig voor de vervende moeder zijn er ook mensen die het wel heel leuk vinden. Zij zien een moeder die een leuke tijd heeft met haar dochter en als zij er heel blij van wordt dan moet het kunnen, aldus de reageerders.

Lees ook  Kinderen denken dat papa stierf aan hartaanval – negen jaar later kennen ze de waarheid

Superschattig
De vervende moeder zelfs reageert niet op alle negatieve reacties. Zij zegt enkel nog dat de verf die ze gebruikte geschikt is voor kinderen en dus geen verf is zoals je die vindt in de kapperszaak. Bekijk snel het superschattige filmpje:

Dader dreigde vrijuit te gaan voor verkr*chting meisje (2), tot iemand zijn handen beter bekeek

Vrouw dat al meer dan 24 uur voor dood is verklaard beweegt plots haar vinger tijdens begravenis