in

Deze moeder van 26 bleef na de bevalling verlamd achter. Toen de verpleegster haar DIT toefluisterde, stortte haar wereld in.

Op haar 26 jaar lachte het leven de Amerikaanse Holly Gerlach toe. Al van kleins af aan droomde ze ervan moeder te worden. Toen ze van haar eerste dochter Cassey beviel kon ze haar geluk niet op. De bevalling verliep zonder verrassingen. Maar enkele weken later nam haar leven een dramatische wending.

Toen ze terug thuis was, begon haar hals pijn te doen en lieten haar benen het afweten. Ze werd naar het ziekenhuis overgebracht en daar verslechterde haar toestand zienderogen. Ze was vanaf de hals naar beneden toe helemaal verlamd.

De diagnose luidde: het syndroom van Guillain-Barré, een zeldzame auto-immuunziekte die het zenuwstelsel aantast. Ze moesten haar aan een beademingsmachine leggen om haar in leven te houden. Op een dag boog een verpleegster zich over haar en fluisterde: “Het spijt me.” Maar de Amerikaanse zou zich niet zomaar gewonnen geven. Ze was vastberaden om er als moeder te zijn voor haar dochter.

Lees ook  Nance Coolen verbluft met sexy foto

Langzaam maar zeker slaagde ze erin om terug zelfstandig te ademen. En enige tijd later was ook de verlamming in haar handen verdwenen. Na 70 lange dagen mocht ze eindelijk de afdeling intensieve zorgen verlaten.

Op dag 78 begon ze met een intensieve fysiotherapie. En op dag 87 kon ze voor de eerste keer in 3 maanden terug op haar benen staan.

Lees ook  Een vriend van mama schiet peuter in het hoofd omdat hij onophoudelijk huilde.

Ze bleef haar armspieren oefenen tot ze sterk genoeg waren …

… om haar baby in de armen te kunnen houden!

Ook haar benen verbeterden langzaam maar zeker. Op dag 94 waagde ze haar eerste pasjes. Aanvankelijk met veel moeite en met ondersteuning van de verplegers. Daarna alleen nog met een looprekje. En nog eens drie maanden later was ze klaar om terug naar huis te gaan.

Kijk hieronder zelf maar welke ongelofelijke vooruitgang deze dame gemaakt heeft. Het verhaal van Holly moet ons inspireren om nooit op te geven en elke uitdaging met opgegeven hoofd aan te gaan!

DEEL het verhaal van Holly met je vrienden!

Babymeisje in India verbluft iedereen met een extra hoofdje aan haar buik bevestigd.

Te LIEF voor woorden… Tien foto’s van zwangere dieren in het wild!