in

Deze man vindt een doos in de sloot – hij ziet deze dan bewegen en besluit op onderzoek te gaan

Wij kunnen soms heel boos worden door de schijnbare onverschilligheid die sommige mensen bij dieren laten zien. Maar gelukkig zijn er meer welwillende dierenliefhebbers dan mensen die hen opzettelijk schade toebrengen in de wereld, en dit verhaal is hier een goed voorbeeld van.

Een man reed naar huis op een besneeuwde weg. En vanwege de weersomstandigheden was hij langzaam aan het rijden. Hij was op weg naar huis van zijn werk en het was tot dan een dag als elke andere dag.

Maar hij deed toen opeens een ontdekking in de sloot aan de kant van de weg, en dit zorgde ervoor dat het toch geen gewone dag zou worden.

Het is de dochter van deze man die ervoor koos om deze ontdekking te delen via Imgur:

Terwijl hij op de weg reed, zag hij een witte doos op de rand van de weg. Hij kon deze nauwelijks onderscheiden in de witte sneeuw, maar het was duidelijk dat het geen deel uitmaakte van de natuurlijke omgeving.

Vastbesloten om erachter te komen wat het was, parkeerde hij om te zien wat het was. Hij voelde namelijk dat er iets mis was.

En het bleek al snel dat zijn voorgevoel juist was. Toen hij dichterbij kwam, zag hij iets in de doos bewegen.

Hij knielde neer om in de doos te kijken en tot zijn verbazing zag hij twee bevroren en magere katten. Iemand had hen eten gegeven en dan liet deze persoon ze over aan hun lot.

Lees ook  In China “martelen” een paar wrede mannen hem dagelijks en laten ze hem sterven vanwege een afschuwlijke traditie

Beide katten bevonden zich in een benarde gezondheidstoestand. Ze waren mager, bevroren en hun ogen waren ontstoken. Zelfs als ze dicht bij elkaar bleven om warm te blijven, leken ze alle hoop te hebben opgegeven.

Er waren helemaal geen huizen in de buurt, ze hadden op de een of andere manier ongelofelijk veel geluk dat deze man de doos aan de kant van de weg zag.

Vastbesloten om de levens van de twee katten te redden, tilde hij ze op en bracht ze mee naar zijn auto en bracht ze vervolgens naar huis. Ze werden er met open armen ontvangen en nadat hij had uitgelegd waar hij ze vond, besloot het gezin de twee katten meteen naar de dierenarts te brengen.

Een van de katten was in een veel slechtere toestand dan de andere en de familie was bang dat ze het katje zouden moeten laten inslapen. Maar de dierenarts onderzocht het katje toen en zei dat het katje zou herstellen.

De familie zorgde toen goed voor de katten en verwende ze met veel liefde, warmte, eten en ook een noodzakelijk bad.

Na verloop van tijd ontdekte de familie dat de twee katten altijd dicht bij elkaar willen liggen en niet gescheiden wilden worden. Dat is niet erg verrassend gezien hun geschiedenis.

Lees ook  Meisje vindt een stervend paard in de gracht en leidt het mee naar huis.

Bovendien zijn beide katten heel getemd en houden ze van menselijk gezelschap, en dat maakt het nog vreemder dat ze onder zulke omstandigheden in de steek werden gelaten voor een zekere dood.

De katten begonnen elke dag beter te worden en vonden snel hun ideale gewicht.

Hoewel er twijfels waren over het voortbestaan van een van de twee katten, werd het duidelijk dat beiden het verdienden om in vrede in een liefdevol gezin te leven. Maar een van de katten had een aanzienlijke bevriezing van zijn staart en de dierenarts vond het nodig om een klein stukje staart te amputeren.

De eerste moeilijkheid van de familie was daarom om de twee katten tijdens de operatie te scheiden. Maar eens hersteld van de operatie verbeterde de gezondheidstoestand en was het gezin heel blij dat ze ervoor kozen om ze allebei te houden.

Vandaag de dag leven Tango en Cash, zoals de familie hen heeft genoemd, samen met hun nieuwe familie, waar ze nog steeds verwend worden met eten, liefde en warmte!

We zijn zo blij dat Cash en Tango zijn gered en nu leven in een huis waar ze geliefd zijn!

Alle dieren verdienen een liefdevol huis! Deel dit artikel met je vrienden als je hier ook mee akkoord gaat!

2-jarige krijgt chocolade-ei niet open – dan kijkt de moeder van dichterbij en doet ze een dodelijke ontdekking

Dokters proberen de zwangerschap te verbergen omdat baby zal sterven. 28 weken later roert een mirakel in de verloskamer iedereen tot tranen toe.