in

Deze man verkr*cht de baby van zijn vriendin totdat ze dood is. Nu willen mensen dat hij in het openbaar wordt opgehangen…..

Nadat een man de 9-maanden oude dochter van zijn vriendin verkra,chtte tot haar dood, is er een petitie gestart om hem in het openbaar op te hangen.

Er is een petitie gestart van mensen uit alle hoeken van de wereld om hem te laten ophangen.

Volgens WCHS, werd 32-jarige Benjamin Taylor maandagochtend gevonden in de kelder van een flat die hij deelde met zijn vriendin, de baby’s moeder.

Amanda Adkins vertelde de politie dat ze wakker werd en toen besefte dat haar dochter, Emmaleigh, niet meer in haar wiegje lag.

Volgens Fox 43, vond Adkins,Emmaleigh eindelijk, maar ze was bewusteloos en lag bloedend in de kelder van het complex.

Autoriteiten zeggen dat Taylor het meisje zo misbruikt en verkra,cht had, dat ze al hersendood was tegen de tijd dat paramedici arriveerden.

Lees ook  Fabiola zonder make up laat haar meloenen zien in nieuwe video

Volgens West Virginia Metro News, moest Emmaleigh’s familie uiteindelijk de hartverscheurende beslissing nemen om hun baby meisje van het levensinstandhoudingsapparaat af te halen.

Ze overleed onmiddellijk aan haar verwondingen.

Sinds het nieuws van het gruwelijke verhaal , is Taylor’s Facebook-pagina overspoeld met hatelijke berichten en reacties van mensen over de hele wereld.

Op dinsdag is er een petitie gestart voor het publiekelijk ophangen van Taylor, hoewel de doodstraf al verboden is in West Virginia.

De omschrijving op de petitie luidt:

Op 4 oktober 2016, werd gemeld dat Benjamin Taylor, van Cottageville Wv, een 9 maanden oude baby verkra,chtte. Vanaf het moment dat deze petities ontstond, is de baby hersendood verklaard als gevolg van de verkra,chting. De gevangenis is ook TE goed voor babyverkrachters en hun soortgenoten. Ons ‘rechtssysteem’ is zelf een deel van het probleem, in dat opsluiting nauwelijks rechtvaardigheid geeft, als het gaat om zo’n vreselijke daad. Misschien als deze mensen bang zouden zijn, voor wat er zou gebeuren met hen als / toen ze werden betrapt, zou de kans misschien kleiner zijn dat er dit soort gruwelijke daden gepleegd zouden worden.

Lees ook  Zo ziet de broer van Ferry Doedens eruit

Als het een open en gesloten geval is zoals deze, laten we deze mensen in het openbaar ophangen. Laat ons voorbeelden van hen maken, en laat het Amerikaanse volk erbij zijn, zodat de verdachte kan worden belachelijk gemaakt , zoals het zou moeten zijn.

Vanaf donderdagochtend, is de petitie al ondertekend door bijna 2.500 mensen.

Wie kent Taylor uit The Bold And The Beautiful nog? Zo ziet ze er nu uit, wij herkennen haar niet meer terug…!

Hij kocht een verlaten schuur – en vond iets dat veel meer waard was dan wat hij had betaald