in

Deze man pakte heel zijn huis in met aluminiumfolie. De buren verklaren hem ZIEK in het hoofd!

Er is iets grondig mis met onze beschaving. Je hoeft maar even naar Trump of Le Pen te luisteren om te weten dat we het noorden nu helemaal kwijt zijn. Maar het kan nog veel gekker.

Ook binnen de kunstwereld zien we steeds meer absurde dingen. Neem bijvoorbeeld Piotr Janowski, een artiest uit Tarpon Springs in Florida. Tot groot ongenoegen van de buurt had de man er niets beters op gevonden dan heel zijn huurhuis in te pakken met zilverpapier.

Lees ook  Mama betrapt zoon verstopt in de koelkast om eten te stelen. Dan beseft ze dat hij niet alleen is …

Eerst dachten de buren dat het een uit de hand gelopen manier was om zijn woonst koel te houden. Maar de kunstenaar stelde hen gerust: het is een kunstwerk. Daarmee kreeg de man enkel nog meer kritiek te verduren.

De eigenaar van het huis kon zijn ogen niet geloven toen hij zag wat Piotr met zijn eigendom had gedaan, maar hij kon er niets aan doen. Zelfs al maakt zijn creatie het uitzicht van de buurt kapot, hij overtreedt geen enkele wet. Niemand kan de man tegenhouden.

Lees ook  Nikkie Plessen over overleden broertje: 'Hij kon niet meer zelf ademen'

Wat vind jij van dit soort kunstinstallaties? Kunst of gewoon geschift? Wat zou je er zelf van vinden als iemand in je buurt op hetzelfde idee zou komen? Te gek of te gek voor woorden?

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook!

Elke dag vieren de ouders de verjaardag van hun doodzieke baby. Wat ze op de 99e dag doen, bezorgt me tranen in mijn ogen.

Een hond vindt een aangespoelde fles met een boodschap. Kijk gauw wat erin steekt!