in

Deze man nodigt zijn gasten uit om zijn vriendin aan te randen. Wat er dan gebeurt, is ronduit gruwelijk.

Waarschuwing: Dit artikel bevat foto’s die op sommige lezers schokkend zouden kunnen overkomen.

Carleigh Hager is een opgewekte 25-jarige jongedame uit Indianapolis, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Indiana. In de nacht van 22 oktober 2016 reed ze samen met haar vriend Ryan Cameron en drie andere gasten van een bruiloft naar huis. Wat als een aangename avond begon, draaide echter uit op een nachtmerrie.

Ryan was zo dronken dat hij zich plotseling erg vreemd begon te gedragen en begint Carleigh voor het gezelschap te beledigen. Verdrietig en geschokt vlucht de jonge vrouw naar de badkamer. Carleigh was zowel bang als verdrietig. Ze wilde niet meer bij de jongens blijven. Daarop begint Ryan samen met zijn vrienden marihuana te roken. Hij zegt zelfs tegen zijn vrienden dat ze zich aan haar mogen vergrijen.  Later op de avond drong Ryan de badkamer binnen en begon haar brutaal in elkaar te slaan.

Lees ook  Klungelige dief denkt dat hij opioïde steelt – maar het blijken laxeerpillen.

De gasten verlaten geschokt het huis nadat ze de politie hadden gebeld. Maar dan moet de hel nog maar beginnen, want Ryan wordt helemaal gek en bijt zijn vriendin meer dan twintig keer. Hij bijt in haar tong en bijt ook een stuk van haar oor af. Het geweld wordt alsmaar gruwelijker en Carleigh denkt dat haar laatste uur geslagen is.

De politie had geen seconde later mogen arriveren. De jonge vrouw is onherkenbaar, zit volledig onder het bloed en is buiten bewustzijn. De dokters zijn geschokt. Carleigh was compleet verminkt door haar vriend.

Lees ook  Ouders gaan naar bios en laten peuter en baby alleen thuis

Carleigh besluit haar verhaal met de buitenwereld te delen en plaatst haar foto’s op Facebook: “Wees niet beschaamd maar spreek als dit gebeurt. Je moet erover praten want als je dat niet doet, kan dit gebeuren en kan je zelfs sterven.”

Vandaag wacht Ryan in de gevangenis op zijn proces terwijl Carleigh verder herstelt van haar verwondingen. Ze kan niet begrijpen waarom haar vriend zo tekeer ging.  (In 45% van de gevallen waar vrouwen mishandeld waren, was de dader onder invloed van alcohol of drugs.)

Carleigh heeft erg veel geluk gehad. Moesten de gasten de politie niet gebeld hebben, zou dit verhaal nog slechter afgelopen zijn.

DEEL dit verhaal met je vrienden!

5-Jarig Meisje Redt Haar Vaders Leven

Deze vrouw bijt jarenlang op haar lippen. Totdat een arts DIT vindt!