in

Deze man heeft 48.000 euro uitgegeven om er als een alien uit te zien. Voor de laatste stap kan hij echter geen chirurg vinden.

De 22-jarige make-up artiest Vinny Ohh uit Californië wil er absoluut als een “geslachtsloze” alien uitzien. Daarom is hij al meer dan 110 keer onder het mes gegaan.

Sinds hij 17 jaar oud is wil hij vrouw noch man zijn. Eerst liet Vinny zijn lippen opspuiten, daarna volgden twee neusoperaties evenals meerdere wang- en wenkbrauwliftings. Vinny draagt bovendien zwarte contactlenzen, om zoveel mogelijk aan zijn ideaalbeeld van een alien tegemoet te komen.

De operaties werden mettertijd talrijker en extremer. Nu wil hij snel een cosmetisch chirurg vinden die bereid is zijn genitaliën te verwijderen! De tepel, de buiknavel en zijn penis houdt hij voor overbodig. Hij besloot zich in een alien te veranderen toen hij een behoorlijk moeilijke periode doormaakte en zich een buitenstaander voelde.

Maar wat brengt een mens er toe, extreem veel geld uit te geven om zich in een buitenaarder te laten veranderen? Voor Vinny schijnt dit doel enorm belangrijk te zijn om zich goed te voelen in zijn lichaam. „Ik wil een geslachtsloze alien zijn: ik wil dat ik er van buiten uitziet hoe ik me van binnen voel. Het beeld dat ik wil scheppen is een alien. Ik wil een mengeling zijn, niet mannelijk of vrouwelijk”, vertelt hij.

Lees ook  Taxichauffeur Chris probeerde een TERRORIST TE RAMMEN, Wat een HELD!

Vinny’s operaties hebben zich al voor hem terugbetaald. “Ik zie er een beetje uit als een marsmannetje. Ik heb een zeer groot hoofd en kleine wenkbrauwen. Als de mensen me vragne wie ik ben, zeg ik tegen hun: ik ben een bijzondere aardbewoner, een hete catastrofe en zelfzuchtig. Dat is mijn motto“.

De laatste stap die hij in gedachten heeft is echter de verwijdering van zijn geslachtkenmerken. Zijn verandering in een alies moet namelijk ook een statement zijn: Mensen moeten volgens mij niet veroordeeld worden. Ik doe het om de wereld op een bepaalde manier en wijze te inspireren. Ik wil dat de mensen ophouden anderen te categoriseren en in hokjes te stoppen“, zegt Vinny vermanend.

Bovendien gebruikt de voormalige LGBT-activist zijn geslachtsorganen ook niet „Door de jaren heen heb ik gemerkt dt ik noch h*mo, bi-s*ksueel, transs*ksueel of iets van deze aard heb. Ik wil gewoon mezelf zijn.“

Er gaat geen dag voorbij zonder Vinny aangestaard wordt zodra hij zijn huis verlaat. Dat komt niet alleen door de talrijke operaties, maar ook door zijn opvallen smink- en kledingsstijl. “Ook mijn make-up is erop gericht er geslachtsloos uit te zien. Ik werk veel met kleuren. Er is geen kleur waarmee ik niet zou experimenteren”, verklaart hij.

Lees ook  Vliegtuig maakt zich klaar om op te stijgen – maar let goed op de toeristen op het strand

De reacties zijn zeer verschillend: “Ik zie er niet echt uit en dat vinden de mensen geweldig. Veel mensen willen dat hun kinderen op een dag zo zullen worden, dat ik een inspiratiebron voor kinderen zal zijn, die niet weten waar ze toe behoren. Vaak stoten de mensen in de supermarkt echter met hun winkelwagen tegen me aan. Bovendien wordt ik al door mannen en vrouwen als s*ksobject gezien. Ik ben eraan gewend er niet bij te horen”.

Ook als Vinny’s beslissing zich zo sterk te veranderen zeker voor veel mensen niet te volgen is, moet men deze echter acceptern. Veel mensen voelen zich van binnen nou eenmaal anders en willen dat ook naar buiten toe laten zien.

Dus gaat Vinny door met zijn alienverandering dat gemeenschappelijke normstellingen aan het wankelen brengt. “Ik probeer de mensen wakker te schudden en hun te laten zien dat geslachtsrollen geen betekenis hebben in de samenleving. Ik wil het begrijpelijk voor hun maken dat we betere mensen zullen moeten zijn. We moeten aardiger tegen elkaar zijn.“

Het is de vraag echter of Vinny daadwerkelijk een cosmetisch chirurg vindt die bereidt is zijn geslachtsdelen te verwijderen. Het blijft dus spannen.

Tunahan Kuzu krijgt telefoontje tijdens interview: En zo ging het gesprek !

Ze werd zo moe van mensen die in haar oprit parkeerden – haar briljante wraak maakt iedereen aan het lachen