in

Deze hond heeft haar hele leven aan de ketting geleefd. Kijk nu goed wanneer ze haar eindelijk komen helpen.

Er bestaan zoveel honden zoals Oreo die hun hele leven buiten aan de ketting moesten leven. Met al dat leed in gedachten werd er een organisatie in het leven geroepen om hen een beter leven te schenken.

“Coalition to Unchain Dogs” heeft als missie om deze honden een beter leven te geven. Ze leveren gratis diensten zoals regelmatige inentingen, steriliseren en bouwen zelfs hekken om hen vrije ruimte te geven. Toen ze het pad kruisten van Oreo en Mama, was de reactie van de honden bijna teveel om niet in tranen uit te barsten. Ze zagen de twee honden en wisten dat ze liefde en affectie nodig hadden.

Lees ook  “Hier een speeltje zodat hij me niet vergeet”: Jongen laat hulpeloze puppy bij asiel zodat zijn vader hem niet kan slaan

Er werd een stevig hek gebouwd dat ze konden spelen zonder vastgeketend te zijn. Toen Oreo en Mama in hun nieuwe huizen gelaten werden, waren ze zo opgewonden dat hun staartje maar niet stopte met kwispelen.

Zien hoe de honden rondhollen en lachen, en wetende dat moeder Belinda nu een beetje hulp krijgt, is de beste uitkomst voor iedereen!

Lees ook  6-jarige jongen leest elke week een tijdje voor aan asielhonden, zodat ze zich niet alleen hoeven te voelen

Bekijk de video hieronder en DEEL dit met elke hondenliefhebber die je kent!

Wauw, Donna (30) verloor maar liefst 50 kilo en is nu een succesvol bikinimodel!

Iedereen zou dagelijks een glas karnemelk moeten drinken. Het drankje levert namelijk veel gezondheidsvoordelen op!