in

Wie is haar speeltje kwijt? Deze hond heeft hem gevonden!

Deze hond heeft een nieuwe speelgoedje gevonden tijdens het uitlaten. Zijn baasje haalde Huni van de riem af, zodat die lekker kon rennen en spelen. Tot Lissa’s grote verbazing kwam de hond uit de bosjes terug met een bizar speeltje.

Het bleek om een gigantische dildo te gaan. Lissa moest maar liefst een uur aanzien hoe haar Staffordshire Mastiff kruising rondliep met een dikke dildo in haar bek. Voorbijgangers konden er wel om lachen.

Lees ook  Als de helpers bij de dierentuin aankomen slaat ze een vreselijke lucht in het gezicht. Als ze zien wat hier gebeurt is moeten ze huilen.

De 48-jarige moeder van twee kinderen liet de hond lekker zijn gang gaan en kon er zelf ook wel om lachen, totdat ze besefte dat het wel genoeg was geweest en tijd was om afscheid van het speeltje te nemen. Ze zich realiseerde dat Huni het niet wilde loslaten en begon te grommen als ze te dichtbij kwam.

Lees ook  Zwaar mishandelde prooihond werd gered door twee 12-jarige jongetjes.

Een uur later lukte het haar om de dildo af te pakken. De hond had er geen zin meer in en liet zijn speeltje dat inmiddels onder de modder zat vallen. Lissa heeft de gigantische voorwerp begraven voor ‘de volgende keer’. Dan rest er nu nog een grote vraag? Wie is haar/zijn speeltje kwijt?

Met dit komkommer dieet kun je in 2 weken 7 kilo afvallen!

BN’ers zwaar teleurgesteld in André Hazes: ‘Dit had ik niet van jou verwacht’