in

Wie is haar speeltje kwijt? Deze hond heeft hem gevonden!

Deze hond heeft een nieuwe speelgoedje gevonden tijdens het uitlaten. Zijn baasje haalde Huni van de riem af, zodat die lekker kon rennen en spelen. Tot Lissa’s grote verbazing kwam de hond uit de bosjes terug met een bizar speeltje.

Het bleek om een gigantische dildo te gaan. Lissa moest maar liefst een uur aanzien hoe haar Staffordshire Mastiff kruising rondliep met een dikke dildo in haar bek. Voorbijgangers konden er wel om lachen.

Lees ook  Babymeisje en geitje ontmoeten elkaar voor het eerst. Maar als ze beginnen te “praten”, kan niemand nog zijn lach inhouden.

De 48-jarige moeder van twee kinderen liet de hond lekker zijn gang gaan en kon er zelf ook wel om lachen, totdat ze besefte dat het wel genoeg was geweest en tijd was om afscheid van het speeltje te nemen. Ze zich realiseerde dat Huni het niet wilde loslaten en begon te grommen als ze te dichtbij kwam.

Lees ook  Vrouw gaf de uitgehongerde hond een kans om waardig te sterven – maar dat wilde de hond nog niet

Een uur later lukte het haar om de dildo af te pakken. De hond had er geen zin meer in en liet zijn speeltje dat inmiddels onder de modder zat vallen. Lissa heeft de gigantische voorwerp begraven voor ‘de volgende keer’. Dan rest er nu nog een grote vraag? Wie is haar/zijn speeltje kwijt?

Met dit komkommer dieet kun je in 2 weken 7 kilo afvallen!

BN’ers zwaar teleurgesteld in André Hazes: ‘Dit had ik niet van jou verwacht’