in

Deze foto’s laten er geen twijfel over bestaan. Dit is hoe dieren lijden onder onze vervuiling. Schande!

Niet iedereen is altijd even bereid om de waarheid onder ogen te komen. We liegen onszelf dagelijks voor en stellen de dingen vaak mooier voor dan ze in werkelijkheid zijn.

De vervuiling die wij mensen op deze planeet veroorzaken gaat iedereen aan. We verstoren er ons eigen levensruim mee en laten een lelijke erfenis na voor latere generaties. Maar wij zijn niet de enigen die lijden onder de constante vervuiling van het milieu. Er zijn er die lijden en er niets mee te maken hebben, de dieren. Oceaandieren worden het meest getroffen door rondzwervend plastic dat in zee terecht komt.

Lees ook  Van deze hond werden grof de neus en de staart afgesneden. De beelden ontroeren tot tranen aan toe

Hier beb je 14 foto’s die bewijzen dat onze impact in de diepe wateren van onze oceanen groter is dan we misschien denken. En dat omdat wij slordige wezens zijn met een duidelijk gebrek aan respect voor onze mede-aardebewoners.

Er is geen betere manier om bewust te worden van wat afval aanricht dan door beelden als deze te bekijken. Mogelijk helpen deze foto’s om mensen te doen inzien dat we anders moeten gaan leven. Aarzel daarom vooral niet en deel dit belangrijke bericht op Facebook.

Lees ook  Verweesde gorillababy knuffelt zich tegen verzorger aan nadat hij moeder verloor aan illegale dierenhandel

Deze dieren wordt duidelijk onrecht aangedaan. Wie hierbij onverstoord blijft, heeft gewoon geen hart. Een oplossing komt alleen dan uit de bus als meer mensen zich voor de problematiek gaan inzetten en de nood naar verandering sterk genoeg is geworden.

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook

Politieagent breekt autoraam om baby te redden, maar hij maakt een grote vergissing!

De ouders wilden hun misvormde baby vergiftigen – de verpleegkundige deed vervolgens iets geweldigs!