in

DEZE foto van een zesling werd werd een paar jaar geleden wereldberoemd, moet je de nieuwe familiefoto eens zien!

Deze foto van de ouders met hun zesling ging de hele wereld over!

De familie McGhee kreeg in 2010 het nieuws dat hun leven voor eeuwig totaal zou veranderen; ze waren in verwachting! En niet van één of twee kinderen… maar van een heuse zesling!

De geboorte van een zesling is ontzettend bijzonder, er zijn op de hele wereld nog maar 96 geboortes van een zesling in de hele geschiedenis gedocumenteerd. Slechts in 1 op de 10 gevallen overleven alle 6 de kinderen de geboorte. De kans om een zesling te krijgen is echt minuscuul: één op 4,7 miljard! De geboorte van de kinderen van de McGhees is dus met recht heel speciaal te noemen. Alle kindjes zijn springlevend en in goede gezondheid. Een schitterende foto van het kersverse gezinnetje ging in 2010 het hele internet over. En heel begrijpelijk, het geluk en de liefde straalt er vanaf. Nu, zes jaar later, hebben de ouders McGhee besloten om de wereldberoemde foto nog een keertje dunnetjes over te doen!

Lees ook  Samantha de Jong is dag na bekendmaking miskraam alweer aan het feesten

De familie McGhee werd in 2010 uitgebreid met een zesling en het gezin werd in één klap wereldberoemd door een prachtige foto waar ze met z’n allen opstaan.

De ouders worden geflankeerd door zes lieve kleine slapende baby’tjes, ontzettend schattig en ontroerend om te zien. Het is nu alweer zes jaar geleden dat de foto werd gemaakt en de ouders besloten het bekende plaatje over te doen. De broers en zussen Elia, Issac, Josiah, Madison, Olivia en Rozonno verzamelden zich wederom rondom hun ouders. Prachtig om de opgegroeide koppies te zien! Wat een wonder om te zien, we hopen dat het gezin zo gelukkig en gezond blijft en we kijken nu alweer uit naar de volgende foto!

Lees ook  Rapper Sjors genezen van kanker

De kinderen zijn enorm gegroeid, zo bijzonder om te zien! 

Roxanne Hazes krijgt een bak met kritiek na het plaatsen van deze foto’s

Vrouw Maakt Elke Dag Een Selfie… Met Een Schokkend Eind