in

Deze fatale voedingsfouten kunnen ervoor zorgen dat je meer dan 9 kg troep in je lichaam opstapelt. Zo kun je je dikke darm redden!

Veel mensen hebben last van darmklachten, het is immers ook zeer vervelend als je hier last van hebt. In sommige gevallen heb je zo’n erge buikkrampen dat je niks kunt ondernemen.

Je kunt de kans verkleinen op deze krampen door goed op je voeding te letten. Wanneer je niet goed op je voeding let kun je last krijgen van de volgende symptomen: constipatie, darmontsteking of het prikkelbaredarmsyndroom.

Als je darmen niet goed functioneren kan er tot wel 9kilo vast blijven zitten, dit kan zeer erge krampen en zelfs gezondheidsproblemen veroorzaken. De belangrijkste reden voor deze ophoping is je voeding. Eet bijvoorbeeld niet teveel fastfood.

  4 jongens kruipen in tuin van oude vrouw, als ze hen ziet, barst ze in tranen uit

Wij hebben een lekkere smoothie ontdekt die helpt om die 9kilo in je darmen heel snel te verliezen. Op deze manier kun je direct beginnen met het ontgiften van je eigen darmen.

Je hebt nodig:
– 1 kopje water.
– 1 lepel biologische honing
– 1 lepel chiazaden.
– 1 lepel lijnzaad.
– 1 appel.

  Poahhh! Olcay Gulsen laat weinig aan de verbeelding over met deze bikinifoto!

Hoe maak je het?
Stop al deze ingrediënten in een blender en zorg dat het goed met elkaar gemengd is. Drink deze smoothie 1 keer per dag en hou dit een paar dagen aan. De ingrediënten uit de smoothie zullen je darmen ontgiften.

Volg onze tips goed op en je zult je darmen zeker te weten ontgiften!

Ze vulde het kussen van haar hond met muntbladeren. Ik kan niet geloven dat ik hier niet eerder op gekomen ben!

Tiener verslaat stadium 4 kanker net op tijd om naar huis te gaan voor Kerstmis