in

Deze camper kost 1.4 miljoen euro en heeft zijn eigen garage

Sinds de wereld in locksdown zit en reizen een potentieel gevaar voor de veiligheid is geworden moeten meer gezinnen genoegen nemen met een staycation.

De verkoop van campers is in de zomer enorm gestegen omdat gezinnen de campers als een ideale gelegenheid zagen om een veilige reis te maken tijdens hun vakantie waarbij ze alle openbare ruimten mijden en toch van een andere omgeving kunnen genieten.

De verkoop van midrange-campers was in juni met 90 procent gestegen in vergelijking met vorig jaar, volgens een rapport van CBS News onder vermelding van het tijdschrift The New Yorker.

Campers zijn niet voor iedereen weggelegd omdat het leven met je gezin in nog dichterbij gelegen wijken niet ideaal is als je al worstelt met de extra gezinstijd die deze pandemie met zich meebrengt.

Deze specifieke camper trekt echter veel aandacht omdat hij gezinnen een kans biedt om in de schoot van de luxe te leven maar er een serieus prijskaartje aan hangt.

Lees ook  Gevaar voor agenten: criminele Telegramgroepen jagen op hun namen en adressen

De Volkner Mobil Performance S-klasse is een niveau van luxe waar de meerderheid van ons alleen maar van kan dromen.

“Het is een huis op wielen”, vertelde de directeur van Volkner Mobil, Stephanie Volkner, aan de Daily Mail.

“Onze klanten hebben normaal gesproken grote bedrijven. Ze willen vrij reizen. Ze willen beslissen wanneer ze hun reis beginnen, waar ze naartoe kunnen, niet eerder. Ze kijken naar het weer en beginnen. Ze willen in hun eigen, zeer persoonlijke omgeving wonen.”

Dat klinkt als iets wat we allemaal willen, maar niet iedereen kan zich het prijskaartje van 1,7 miljoen dollar (1.4 miljoen euro) voor dit luxe voertuig veroorloven.

Als je naar deze prachtige machine kijkt, is het net alsof je een rondleiding krijgt in een 5-sterrenhotel. Het 40ft voertuig heeft een tweepersoonsbed, een volledig uitgeruste keuken, een ruime woonkamer en een verwarmde badkamer.

De 18-tons camper, die in 2017 voor het eerst viraal ging, heeft zelfs een eigen garage met een elektrohydraulische lift.

Lederen stoelen, een porseleinen kast en ruimte voor een vleessnijder zijn ook enkele van de voordelen van deze prachtige camper met een Volvo-Mercedes Benz chassis.

Lees ook  Voormalige Human Ken Doll wil dolgraag moeder worden

Kopers hebben de keuze welk interieurdecor ze kiezen, dus als een houten interieur niet je ding is, zijn er andere opties.

Geniet van een volledig uitgeruste keuken, compleet met een glazen kast.

Dankzij de ruime opslagruimte en een groot scherm in de eetruimte hoeft je je luxe sportwagen niet uit de garage naar een restaurant te brengen maar kun je genieten van thuiscomfort vanuit je veilige camper.

Na afloop van de avond loop je door een badkamer met regendouche en geniet je van een comfortabele nachtrust in een tweepersoonskamer waar je weer de keuze hebt tussen een houten lambrisering of geen houten lambrisering.


Wat vind jij van het prijskaartje van deze camper? Zin in een ritje? Laat ons weten wat je ervan vindt op onze Facebook pagina en vergeet dit niet te delen met je vrienden en familie.

Michelle vecht voor haar leven nadat ze haar neus heeft laten doen in Turkije

Zedenzaak Waterlandkerkje: mis bruikte dochter smeekt rechtbank haar moeder vrij te laten ‘zodat ik nog wat tijd met haar heb’