in

Deze 28-jarige vrouw ziet eruit als een pop uit een speelgoedwinkel!

Op het eerste gezicht lijkt het dat deze 28-jarige Russische vrouw, Angelica Kenova, een wonderbaarlijk leven leidt. Ze is beeldmooi, heeft een ongelooflijk figuur dat velen haar benijden, en haar leven lijkt wel een sprookje. Maar achter de façade zit een minder leuke realiteit verstopt.

Angelica wordt reeds van haar geboorte als een speelpop behandeld. Haar ouders beslissen over wat ze aantrekt, wat ze eet en waar ze heen gaat. Het meisje woont nog steeds bij haar ouders en heeft geen enkel recht om zelf beslissingen te maken.

Het doel van haar ouders: haar er precies te laten uitzien als een pop. Dat de ouders daar veel succes mee hebben, blijkt uit de foto’s.

De gelijkenis met een speelpop is bijna storend.

Angelica’s moeder regelt haar dieet en sportprogramma. Ze doet alles om haar dochter er als Barbie te laten uitzien.

Lees ook  Moeder krijgt gelijk van rechter: oma moet foto's kleinkinderen direct van Facebook halen

De moeder zegt dat alles ‘natuurlijk’ is en ze legt een ijzeren discipline op haar dochter. De genen heeft ze natuurlijk van haar en ze hebben geen schoonheidspecialisten nodig.

“Barbie is over heel de wereld een voorbeeld voor ontelbare meisjes. Ik ben daarom dankbaar dat ik zonder veel moeite op haar kan lijken,” zegt Angelica terwijl haar ouders naast haar staan. De vrouw weegt slechts 38 kilo en heeft een taille van 50 cm. Elke dag zwoegt ze urenlang in het fitnesscentrum maar ze blijft volhouden dat ze gelukkig is.

Haar grootste wens is om wereldberoemd te worden. Met haar 13 duizend fans op Instagram is ze al goed op weg…

Ondanks het succes op het internet en haar vele aanhangers en fans is er één stuk daar nog ontbreekt aan haar geluk: een relatie. “Mijn moeder is steeds bij me en dat maakt het onmogelijk om iemand beter te leren kennen.”

Lees ook  Wauw, dit is de dochter van zangeres Jennifer Lopez

Ze wil haar familie niet teleurstellen dus komt het niet eens in haar op weg te gaan van thuis. Angelica voelt dat ze haar ouders veel verplicht is, “ze hebben mij steeds het beste van het beste gegeven. Mijn opvoeding was perfect.” Daarom wil ze nog niet alleen de wereld instappen maar ze blijft wel hopen vroeg of laat haar droomprins tegen te komen.

Tot die tijd blijft ze in haar roze poppenwereld.

Angelica zegt dat het nog niet te laat is om zelfstandig te worden en hopelijk is dat ook echt zo. Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt. We hopen in elk geval dat ze ooit haar eigen geluk kan vinden.

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook

De postbode begroet elke dag de hond – er is iets goed mis als de hond plots niet meer gedag komt zeggen

Politieagent breekt autoraam om baby te redden, maar hij maakt een grote vergissing!