in

Dennis (38) uit Den Bosch vermist: ‘We hebben geen idee wat er gebeurd is’

De 38-jarige Dennis Habraken uit Den Bosch wordt vermist. Zijn familie krijgt sinds zondagavond al geen contact meer met hem. “We hebben geen idee wat er gebeurd kan zijn”, laat zijn schoonzus Dafne weten.

“Je weet niet waar je op moet rekenen”, zegt ze. “Je bent meteen ongerust.” Volgens haar ging het goed met haar zwager. Hij was niet depressief en leek ook geen andere problemen te hebben. Ze omschrijft Dennis als een vriendelijke, sociale en behulpzame man. “Dit past helemaal niet bij hem.”

Lees ook  ‘Prinses Amalia had paar maanden verkering’

Dafne Habraken vertelt dat haar zwager op zaterdag voor het laatst in Den Bosch is gezien. Hij was toen bij voetbalclub BVV. Ze heeft gehoord dat hij zondagnacht in Amsterdam zou zijn geweest.

Klusjesman
“Een opdrachtgever heeft nog contact met hem gehad over waar hij zich maandag moest melden. Daarna heeft niemand meer iets van hem gehoord”, vertelt ze. Dennis werkt als klusjesman.

Lees ook  Concierge is helemaal klaar met vechtende droeftoeters op schoolplein!

De Bosschenaar ging op pad met zijn witte werkbus. Een Opel met kenteken VN-248-J. “Hij heeft in Den Bosch nog gepind en getankt.”

De politie heeft een vermissingsbericht verspreid. Dennis Habraken is ongeveer 1,86 meter en heeft een slank postuur. Het opvallende aan hem is dat hij één grijs en één zwart oog heeft. Ook is hij te herkennen aan een tatoeage van drie Chinese tekens op zijn rechterarm.

Studente krijgt escorte van motoragent in onveilig Lunetten: ‘Dit stuk is heel donker, hier hoort niemand je’

Vlieg je nog mee? Monteur herstelt vliegtuig even met wat plakband en een bankkaart