in

De zwangere vrouw drukt de assen van haar twee overleden kinderen op haar dikke buik. 14 Jaar eerder nam ze een beslissing die ze tot die dag nog steeds betreurde.

Het is 2003, kort voor Kerstavond. Erin Weaver moet als jonge moeder een keuze maken die ze heel haar leven zal herinneren. Mark Fregia, haar ex, komt langs en vraagt haar of hij met haar en hun twee kinderen, Devlin en Daelin, kerstinkopen mag gaan doen. Mark heeft een geschiedenis van gewelddadig gedrag, toch beslist de tweevoudige moeder hem een kans te geven om tijd met zijn kinderen door te maken. Ze stemt toe.

Mark haalt haar en de kinderen op zoals afgesproken. Ze rijden samen naar het inkoopcentrum, maar eens daar aangekomen rijdt Mark verder, in de richting van de snelweg. Hij slaagt rechtsaf en haalt van onder de stoel een bus benzine tevoorschijn. Hij giet de vloeistof over Erin en steekt ze in brand. Dan vlucht hij uit de auto en laat ook de kinderen achter in het voertuig. Erin raakt verbrand over heel haar lichaam.

Redders trekken haar uit de wagen. Maar voor de kinderen komt alle hulp te laat. De twee zijn meteen overleden toen ze de giftige dampen inademden van hun brandende moeder. Erin zelf blijft na het voorval twee maanden en half in coma. 85% Van haar lichaam is verbrand, ze is aan een kant blind en ze heeft geen gevoel meer in handen en voeten. Mark krijgt tweemaal levenslang, maar veel troost brengt dat Erin niet. Haar kinderen werden haar op een laffe en gruwelijke manier ontnomen.

Lees ook  Brandweerman die prinses Diana reanimeerde: ‘Ik zag geen druppel bloed op haar’

“Ik voelde me zo verloren,” vertelt ze. “Ik wist niet meer hoe ik nog verder moest leven, zonder kinderen. Ik heb zes jaar lang elke dag gehuild.” De Amerikaanse wilde niets anders dan weer moeder worden. Maar de jaren glijden voorbij en ze blijft kinderloos. Dan leert ze via een buurvrouw iemand kennen. Ze worden verliefd op elkaar. Net voor haar 40ste verjaardag krijgt Erin te horen dat ze opnieuw zwanger is.

Lees ook  Bejaarde dame heeft moeite om de bus op tijd te halen. Nu doet het prachtige gebaar van de chauffeur overal de harten smelten.

Tijdens de zwangerschap drukt Erin de urne met de assen van haar overleden kinderen regelmatig tegen haar buik. Ze hoopt zo een verbinding te kunnen maken tussen haar dode kinderen en de baby in haar buik. Het geeft haar troost. In april wordt de kleine dan eindelijk geboren: een dochter die Kealani heet, wat ‘witte hemel’ betekent in het Hawaiiaans.

“Ik ben weer gelukkig,” zegt de kersverse moeder. “Ik zal de grote broer en zus van mijn kind nooit vergeten. En als ik weer moet huilen, dan heb ik tenminste iets dat me weer moed geeft en me doet lachen.”

Haar wonden zullen echter nooit meer helemaal genezen. Toch kon ze 14 jaar na het noodlottige voorval weer een kind op de wereld zetten. En als Kealani groot genoeg is, zal Erin haar over haar broer en zus vertellen zodat de nagedachtenis in leven wordt gehouden.

Deel dit verhaal op Facebook!

Dit is waarom je beter geen bananen eet op een nuchtere maag!

Een vrouw hoort gejammer van onder de motorkap komen na een lange rit. Dit is wat ze onder de motorkap aantreft.