in

De vrouw is aan het douchen als plotseling iets over haar voet strijkt. Als ze het met de WC-borstel te lijf wil gaan ziet wat het werkelijk is – en heeft het niet meer van het lachen.

De Amerikaanse Aisha Prater glipt nietsvermoedend naakt onder de douche als ze iets op haar voet voelt. Dan herkent ze om welke “onverlaat” het gaat.

“Ik sta me dus onder de douche te wassen met zeep en washandjes. In elk denk ik aan niets slechts als ik zie hoe op de bodem van de douchebak iets zwarts met pootjes aan komt spoelen en tegen mijn voet aankomt.

Lees ook  Dasty is hét wondermiddel van de Wibra. Het kost slechts 2 euro en DIT kun je ermee

O GOD!! Ik spring zo snel de douche uit dat ik al droog ben voor mijn voeten weer de grond raken. Ik glij door de badkamer. Ik land op mijn blote kont op de koude tegels. Ik krabbel weer overeind en spreek mezelf moed in. Dus loop ik langzaam weer terug naar de bak en heb al een viezige WC-borstel in mijn hand om deze spin mores te leren. Ik ruk het douchegordijn opzij en dan zie ik op de bodem waardoor ik van schrik bijna ben gestorven”.

Lees ook  Hij riep door een gat in de fundering van een verlaten aquaduct. Maar de echo antwoordde niet zoals verwacht!

In plaats van een 8-potig monster lag er gewoon een kring van valse wimpers in de douche! Met een grote blauwe plek op haar achterwerk en een half hartinfarct is de jong vrouw er nog goed mee weg gekomen ?

Na 4 jaar van vriendschap ontdekt de piloot iets over wat de stewardess al 15 jaar geheim houdt. En ze besluit in actie te komen!

Veel mensen hebben dit al vaak gegeten, maar als we zien hoe het is gemaakt willen we het niet meer eten