in

De vrouw had 16 miskramen – totdat de artsen haar schokkende diagnose aankondigden

Voor een stelletje dat zwanger probeert te raken is een miskraam een van de grootste angsten. Als de vrouw tijdens die magische tijd een miskraam krijgt wordt ze overvallen door schuldgevoelens, verdriet en de angst dat ze geen kinderen kan krijgen.

Het verhaal van de 26-jarige Kayleigh Wood geeft in dit opzicht enorm veel hoop, en vandaar ook dat haar verhaal zich als een lopend vuurtje verspreidt over het internet.

Lees ook  Stop METEEN je migraine, dankzij het gebruik van zout

Deze jonge Engelse vrouw dacht dat ze nooit een moeder zou worden. Dit was voor haar een van de grootste doelen in haar leven, maar ze probeerde al een paar jaar lang zwanger te raken, zonder succes. Erger nog, ze had wel 16 miskramen gehad.

Het duurde tot 2016 voordat de artsen eindelijk de reden van haar achtereenvolgende miskramen hadden ontdekt.

Kayleigh was vaak naar de dokter geweest, maar ze waren nooit in staat geweest om haar een nauwkeurige diagnose te geven. Dit verontrustte haar enorm omdat ze altijd na acht weken zwangerschap haar kind verloor.

Lees ook  Miljonair (94) die 42 jaar getrouwd was, zorgt na zijn dood voor de grootste schok

Na veel heen en weer gereis naar het ziekenhuis, en eindeloze depressie, ontdekten de artsen dat de jonge vrouw teveel littekenweefsel in haar buik had. En dit was de oorzaak van haar vele miskramen.

Ze werd geopereerd om een ​​groot deel van dit weefsel weg te halen. En uiteindelijk, na 16 miskramen te hebben gehad, kon ze de hele zwangerschap voortzetten, en kreeg ze een gezond zoontje, Reggie.

Tijdens haar zwangerschap maakten Kayleigh en haar man zich wel enorm veel zorgen. Ze dachten namelijk dat er weer een probleem was. En twee weken voordat ze uitgerekend was ontdekten de artsen dat haar vruchtwater was verdwenen. Het leven van haar baby liep hierdoor gevaar, en ze besloten een ​​keizersnede uit te voeren.

Het moment waarop ik hem eindelijk omhelsde was onbeschrijfelijk. Het was het meest verbazingwekkende gevoel… Het was alsof hij al mijn pijn wegnam. Ik voel me diep gelukkig. Hij is zo’n blij en vrolijk kindje. Hij glimlacht altijd.

Reggie is een prachtig, gezond klein jongetje. Hij heeft de levens van dit echtpaar voor eeuwig veranderd. Nu voelen zij zich eindelijk heel.

Knobbel op achterhoofd bezorgt moeder helse pijnen, wat de dokters daarin vinden, verwoest het leven van het hele gezin.

De vader hoort zijn zoon zeggen dat hij homo is – dan schrijft hij een briefje dat alle ouders moeten lezen