in

De vader is stervende – een paar dagen voor zijn dood kan hij nog iets moois doen

Mark Augler was een 52-jarige man met longkanker die vier jaar geleden hoorde dat hij niet lang meer te leven had. Hij en zijn vrouw Diane verwachtten een baby. Wat normaal een blijde gebeurtenis zou moeten zijn was voor het echtpaar iets heel verdrietigs, omdat ze wisten dat zij hoogstwaarschijnlijk niet als gezin samen zouden kunnen leven.

Lees ook  Vader bezocht de gedenkplek van zijn zoon 13 jaar in het geheim, totdat de miljardairs een briefje ophingen

Volgens de artsen was het een kwestie van dagen voordat Mark zou sterven. Toen besloten Mark en Diane om ervoor te zorgen dat de baby eerder zou komen, zodat de vader een kans zou hebben om zijn dochter ten minste een keer te omarmen.

En dus werd Savanah Augler geboren, en haar vader was de eerste persoon die haar vasthield. Hij hield haar 45 minuten vast. Slechts een paar dagen na de bevalling begon Mark achteruit te gaan en kwam hij in een coma terecht… zijn hart en ademhaling werden steeds zwakker.

 IK LEGDE ONZE BABY IN ZIJN ARMEN EN IK HIELD ZIJN HANDEN VAST TOT HIJ STIERF, ZEI DIANE.

Het is nu vier jaar geleden dat Mark is overleden, maar de familie denkt elke dag aan hem, en het is alsof hij er nog is.

 DE KINDEREN GEDRAGEN ZICH ALSOF HUN VADER ER NOG STEEDS IS, LEGT DIANE UIT. ZE VERTELLEN NOG MOPPEN ZOALS ZE DEDEN TOEN HIJ ERBIJ WAS. HIJ ZOU EEN GEWELDIGE VADER VOOR SAVANAH ZIJN GEWEEST .

Ontdek de geschiedenis van deze moedige familie door dit filmpje te bekijken. Hun kracht en liefde verdienen het om gedeeld te worden!

Na het zien van DIT filmpje ga je nooit meer naar het circus toe.. Deel dit a.u.b verder!

Politiewaarschuwing: Pas op voor takjes bij voordeur!