in

De tweevoudige moeder kan niet vatten wat het ding in haar hoofd doet. Ze had nooit gedacht dat ze dit zou meemaken.

Sinds haar geboorte leeft de vandaag 34-jarige Amerikaanse Sarah Churman in een wereld zonder geluid. In haar oren ontbreken immers de noodzakelijke haartjes die de geluidsgolven naar de hersenen verzenden.

Ze heeft de lach van haar twee dochters, een zuchtje van de wind, de geluiden van de stad, of zelfs haar eigen stem, nog nooit gehoord.

Dankzij een cochleair oorimplantaat is ze nu in staat om voor de eerste keer in haar leven de wereld rondom haar te horen. Het implantaat zet geluidsgolven om in elektrische signalen en vervangt zo de functie van de haartjes. Maar Sarah en haar echtgenoot Sloane konden zich deze nieuwe technologie niet veroorloven. De behandeling kost immers omgerekend zo’n slordige 27.000 euro. Het was de moeder van Sloane die haar pensioenfonds opofferde om de operatie voor haar schoondochter te betalen en dat zou haar leven voorgoed veranderen.

Lees ook  Mix deze 2 ingrediënten om KILO’S gifstoffen uit je dikke darm te verwijderen!

De reactie van Sarah als de dokters het apparaat inschakelen en ze voor de eerste keer kan horen gaat de wereld rond. Sarah huilt van geluk. Tussen lachen en huilen stamelt ze: “Eindelijk kan ik het gesnurk van mijn man horen.” En haar schoonmoeder weet dat ze de juiste beslissing nam, want “Sarah is de beste schoondochter ter wereld!”

Lees ook  In 1970 werden de geslachtsdelen van deze 5-jarige op brutale wijze verminkt. Je vermoedt nooit wat ze uiteindelijk geworden is

Acht dagen na de ingreep werd ze uitgenodigd in de talkshow van Ellen DeGeneres. En daar wacht haar nog een verrassing: Het bedrijf schenkt Sarah een tweede implantaat en gaat nog een stap verder: ze betalen het door de schoonmoeder betaalde bedrag terug! Sarah en haar familie kunnen het nauwelijks geloven.

Bekijk de video hieronder en DEEL dit verhaal als ook jij ontroerd was door de reactie van Sarah.

Mama betrapt zoon verstopt in de koelkast om eten te stelen. Dan beseft ze dat hij niet alleen is …

Hij ziet hoe een koe in het midden van een veld instort. Als hij ziet waarom weigert hij van haar zijde te wijken.