in

De straatkat zocht hulp, maar alle mensen liepen hem gewoon voorbij. Dan pakt 1 man hem op

Het leven als straatdier moet zo hard zijn. Je krijgt niet regelmatig te eten, en je moet hard werken om iets te vinden om te eten. Je hebt wellicht niet elke avond een veilig en warm plekje om te slapen.

En als je gewond raakt, wordt het leven vrijwel onmogelijk. Dit is Skimble Skypaws! Hij was een straatkat die in de straten van Los Angeles ronddwaalde. Hij was gewond en had dringend hulp nodig.

Uiteindelijk stootte hij op een man die hem wilde helpen. Skimble is ongeveer zes jaar oud en klampte voorbijgangers aan om hulp.

Lees ook  De man rijdt op zijn fiets, als hij plotseling merkt dat hij achtervolgd wordt. Je gelooft nooit door wat…

Omwille van zijn uiterlijk werd hij constant genegeerd, maar dat was buiten een bijzondere man gerekend. De man bracht hem naar de dierenarts en contacteerde de dierenwelzijnsorganisatie genaamd Milo’s Sanctuary.

Michelle van Milo’s Sanctuary zegt dat niemand weet hoe lang hij al op straat leefde, maar uiteraard vingen ze hem maar al graag op.

Skimble leed aan cryptococcus, een ernstige schimmelinfectie. Hij werd meteen behandeld. Michelle zei dat het nog jaren kan duren voor hij helemaal verlost is van deze infectie.

Dit is Skimble na enkele maanden behandeling!

Lees ook  6-jarige jongen leest elke week een tijdje voor aan asielhonden, zodat ze zich niet alleen hoeven te voelen

Hij ziet er geweldig uit en lijkt echt gelukkig. Skimble maakt nu deel uit van het Levenslange Programma van Milo’s Sanctuary. Hij zal nooit meer op straat moeten leven!

Voor de rest van zijn leven zal hij een vol buikje hebben en een warme schouder om tegen aan te leunen.

DEEL dit bericht om het geweldige werk van deze organisatie onder de aandacht te brengen!

Om pijnstillers via een dierenarts te kunnen krijgen, verwonden verslaafden opzettelijk hun huisdieren

Nationale waarschuwing: Pas op voor nepactie ‘Albert Heijn’