in

De reden waarom hij met een ui in zijn sok slaapt, is GENIAAL! Weet jij waarom het is?

De tijd van het jaar is weer gekomen.. De temperatuur wordt langzaam kouder, en de ziekte hangt weer in de lucht. Het is onvermijdbaar in deze tijd van het jaar, accepteer het. Zoek jij voor een snelle manier om van je griepje of verkoudheid af te komen? Dan heb ik hier een handige truc voor je.

Het klinkt misschien raar, maa het enige wat je hoeft te doen is een ui in je sok stoppen voor het slapen gaan. Het is namelijk een zeer effectieve manier om van je symptomen af te komen.

Specialisten vertellen dat er ongeveer 7000 zenuwuiteinden op de onderkant van je voet zitten. Diezelfde uiteinden linken naar verschillende delen van je lichaam.

Lees ook  Zwangerschapsfoto van Maxime Meiland, wat een buik!

Uien hebben een helend effect, dus als je ze onder je voet stopt, zal dat pijntjes op enorm veel plekken van je lichaam verminderen.

Uien staan bekend als een soort luchtzuiveraars, dus wanneer ze tegen de huid aangebracht worden, zullen ze je bloed helpen met zuiveren.

 Dus, als je ze de hele nacht onder je voet laat rusten, zal dat doormiddel van een nachtrust ervoor zorgen dat je pijntjes aanzienlijk zullen verminderen!

Het is een methode die al gebruikt wordt sinds de 16de eeuw. Op de een of andere manier is deze methode over de jaren heen volledig vergeten.

De mensen die dit gebruikt hebben zweren bij het. Ze dienen als een soort antibiotica en antivirale , dat is waarom ze zo belangrijk zijn voor onze gezondheid .

Lees ook  Baby wordt met 19 weken geboren, als de moeder hem op haar borst legt is het hartbrekend

Het enige wat je moet doen is een rode ui in dikke plakken snijden, en die vervolgens tegen de onderkant van je voet aanleggen in je sok.

De uien zullen in de nacht hun werk doen, zodat je in de ochtend heerlijk wakker wordt!

7 Tekenen van glutenintolerantie die IEDEREEN negeert!

Een man met deze 12 eigenschappen mag je nooit meer laten gaan!