in

De ‘rechte’ achterwerk van Famke Louise zorgt voor ophef

De billen van Famke Louise zorgt voor ophef op Instagram. De artieste krijgt veel kritiek op een recente foto die ze plaatste, die zwaar bewerkt zou zijn. Haar achterwerk is volgens veel volgers ‘onnatuurlijk recht’ geworden.

Op de foto zit Famke Louise in een felroze outfitje op een auto en haar rechterbil is half zichtbaar. „Bil scherper dan mes”, schrijft iemand als reactie op de vorm van haar kont.

Een ander krijgt veel bijval met zijn verwijzing naar een populair spelletje: ,,Een vierkante minecraft-kont.” Weer een ander: ,,Waar is je kont heen? Volgens mij is er iets fout gegaan bij het fotoshoppen.”

Lees ook  Brandweerman die prinses Diana reanimeerde: ‘Ik zag geen druppel bloed op haar’

Niet iedereen kan zich vinden in de kritiek op de rapper. ,,Jeetje mensen, ik dacht dat de ‘ik haat Famke omdat iedereen het doet’-fase nou wel eens voorbij was.

Wat heb je überhaupt op haar Instagram te zoeken als het je niet bevalt?”, schrijft een fan. Een ander steekt haar een hart onder de riem: ,,Al die haat…. je bent een mooie meid, wees trots.”

Lees ook  Zoon van de bruid overlijdt voor de bruiloft – dan wijst de bruidegom naar een vreemde, en kan ze niet stoppen met huilen

Het lijkt erop dat Famke zelf haar schouder ophaalt over het gedoe. Ze plaatste zojuist nieuw werk van haar achterwerk in volle glorie.

Rigoureus
Overigens is Famke Louise lang niet de enige ster die wordt beticht van het rigoureus bewerken van een foto.

De gezusters Kardashian zijn allen wel eens op een photoshopblunder betrapt en ook Beyoncé zou wel eens al te enthousiast aan het aanpassen zijn geslagen.

Zusjes verloren ouders en broer: We laten ons leven niet verpesten

OM moet agenten vervolgen die Michael P. schouderbreuk bezorgden