in

De postbode begroet elke dag de hond – er is iets goed mis als de hond plots niet meer gedag komt zeggen

Een postbode genaamd Jeff Kramer heeft echt een hart van goud. Hij bezorgt dag in dag uit de post met een lach op zijn gezicht en begroet iedereen die hij tegenkomt. Maar er is iets waar hij echt dol op is en dat is de zwarte labrador Tashi.

Tashi leeft in een van de huizen die op Jeff zijn dagelijkse route ligt. Vaak kwam de hond even Jeff begroeten. Dit was al enkele jaren zo geweest en Jeff gaf de hond altijd even een liefkozende aai over zijn bol.

Na een tijdje kwam de hond echter niet meer Jeff begroeten. De man vroeg zich af waarom, maar vervolgde gewoon zijn werkdag.

Lees ook  Moeder vernederd als ze haar zoon zonder broek uit school ziet komen, dat hoort ze het excuus van de school

Meerdere dagen gingen voorbij zonder dat zijn goede vriend Tashi hem gedag kwam zeggen. Toen zag Jeff wat er aan de hand was. Tashi was al oud en had last van zij benen gekregen. De hond kon niet meer zelfstandig de trap op en af. Zijn baasjes moesten hem op en neer tillen en hij woog bijna 20 kilo!

Dit ging een paar maanden zo door maar toen kon Jeff het niet meer aanzien. Er schoot hem wat te binnen! Jeff had ook een oude hond gehad, die inmiddels was overleden, en voor hem had hij een helling gemaakt over de trap heen.

Lees ook  Deze jongen is duidelijk voor gelijke behandeling tussen mannen en vrouwen!

Hij besloot hem te geven aan de familie van Tashi. De helling moest alleen nog geïnstalleerd worden; de baasjes van Tashi waren echter niet heel handig. Jeff besloot toen om op zijn vrije dag de helling te komen installeren zodat Tashi weer zelfstandig op en neer kon van de veranda.

Wat een mooie daad van de man, als we allemaal zo zorgzaam en vrijgevend waren als deze man dan was de wereld een mooiere plek. Bekijk er meer over in de onderstaande video en deel het artikel natuurlijk met je vrienden en familie op Facebook!

Vrouw met eicellen zo laag dat ‘IVF niet zou werken’ heeft nu 4 kinderen in 11 maanden.

Deze 28-jarige vrouw ziet eruit als een pop uit een speelgoedwinkel!