in

De politie pakt eindelijk de 99-jarige gangster OMA op en stoppen haar geboeid in een cel

Annie, uit het kleine stadje Nijmegen-Zuid in Nederland heeft in haar lange leven veel gezien en nog meer beleefd. De oude dame is een trotse 99 jaar oud, maar er is nog één ding dat ze gek genoeg graag een keer zou willen zien: het binnenste van een gevangeniscel.

Omdat Annie echter altijd een gezagsgetrouw burger is geweest met een vriendelijk gemoed, werd deze speciale nieuwsgierigheid maar niet bevredigd.

Lees ook  Vrouw geeft borstvoeding in auto: agent dreigt met boete

Maar dat kan verholpen worden. De cellen van het politiebureau van Nijmegen-Zuid zijn eigenlijk niet toegankelijk voor bezoekers, maar de dienstdoende beambte Marin maakt een uitzondering voor Annie.

Hij deed de vrolijk giechelende bejaarde dame de handboeien om en laat haar een paar minuten in de onderzoekscel zitten. De pure vreugde op Annie’s gezicht laat de beambte duidelijk zien hoe gelukkig ze de oude dame gemaakt hebben.

Lees ook  Criminelen saboteren maïsoogst van boeren om schuur te gebruiken voor drugsproductie

Dan blijft het maar te hopen dat Annie in de toekomst niet op het verkeerde pad terecht komt – het lijkt haar een bijna duivelse vreugde te geven, zich een “gangster” te voelen”!

Als de artsen zeggen hoe ongezond hun zoon is nemen de ouders een beslissing. 30 jaar later gaan deze foto’s de wereld rond

De dierentuinbezoekers zien eerst niet wat de zeehond vasthoudt. Maar zodra ze het herkennen worden hun knieën week