in

De ouders wilden hun misvormde baby vergiftigen – de verpleegkundige deed vervolgens iets geweldigs!

Lille Adam werd geboren met goed functionerende longen, hart en hersenen. Maar zijn biologische ouders weigerden om hem mee naar huis te nemen. Waarom? Hij werd geboren met ernstige afwijkingen aan zijn gezicht, armen en benen. Adam had geen neus, handen, oogleden en zijn benen waren met elkaar vergroeid.

Het personeel van het Indiase ziekenhuis probeerde wanhopig om de ouders tot andere gedachten te brengen, maar ze weigerden te luisteren. De ouders dreigden op een gegeven moment zelfs om de kleine jongen te vergiftigen om “de schaamte te voorkomen.”

Lees ook  Poahhh! Olcay Gulsen laat weinig aan de verbeelding over met deze bikinifoto!

Maar toen Adam door zijn eigen ouders in de steek was gelaten, nam zijn leven een ​​onverwachte wending.

Het echtpaar Raja en Jessica Paulraj werkte in het ziekenhuis op de dag dat Adam werd geboren. Als arts en verpleegkundige hielpen zij bij zijn geboorte, en toen ze hoorden van de onmogelijke situatie van Adam, wisten ze wisten dat ze slechts één ding konden doen: ze zouden Adam adopteren.

Na verder onderzoek, bleek dat Adam een genetische ziekte had: het Bartsocas-Papas syndroom. Het echtpaar Paulraj nam contact op met specialisten en hun nieuwe zoon onderging een reeks behandelingen en operaties.

Lees ook  Koppeltje in club doet dansje op liedje Hoofd schouders knie en teen

Maar de ziekenhuisbezoeken waren duur, en al snel begonnen de rekeningen zich op te stapelen. De familie kon het zich niet langer veroorloven om de operaties van Adam te betalen, maar toen gebeurde er iets geweldigs.

Er werd een fundraise actie georganiseerd, waarmee $ 100.000 werd opgehaald, een groot deel van het bedrag dat nodig was om Adam een beter leven te geven.

Bekijk de video hieronder om meer van het verhaal van Adam te zien, en deel dit ongelooflijke verhaal met je vrienden!

Deze foto’s laten er geen twijfel over bestaan. Dit is hoe dieren lijden onder onze vervuiling. Schande!

Hier zijn 10 verschrikkelijke tatoeages – ze zijn nog erger dan je ergste nachtmerrie